Bu silinmiş mesajı görebileceğim bir yontem var mı bir de bundan önce yazan tarihler ne anlama geliyor ben bu kişiyle daha önce hiç konuşmadım yukarıdaki tarihleri de anlayamadım.

Bu silinmiş mesajı görebileceğim bir yontem var mı bir de bundan önce yazan tarihler ne anlama geliyor ben bu kişiyle daha önce hiç konuşmadım yukarıdaki tarihleri de anlayamadım.

Cevap
1Cevap
hayır göremezsin önceden bi program yüklü olsaydı belki ama şimdi değil önceki yazan tarihlerde kişi ya telefonunu değiştirmiş ya da whatsabi silip tekrar filan yüklemiş
Samsung kullanıyorsan bildirim geçmişinden görebiliyorsun aşkım
Ya baktim ona da kendi kendini kapatıyor hata veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 WhatsApp'ta bir mesaj silindiğinde, maalesef o mesajı geri almanın bir yolu yok. WhatsApp bu özelliği kullanıcıların gizliliğini korumak amacıyla getirdi. Tarihler konusunda ise, geçmişte gerçekleştirilmiş sohbetlerin tarihleri olabilir; ancak bu kişiyle daha önce hiç konuşmadığınızı düşündüğünüze göre belki de başka bir etkileşimin kaydedilmesi sonucu bu tarihler görünüyor olabilir.
Bu tarihler, muhtemelen o kişiyle bir arada bulunduğunuz bir grupta ya da toplu bir mesajlaşma listesinde olmanızdan dolayı da görünebilir. WhatsApp’ta karışıklık yaşayan birçok kişi var, yani yalnız değilsin! Olursa yine buradayım, merak ettiğin her şeyi sormaktan çekinme! 📱🙌