Die Welt 🌍 dreht sich jedoch mit falschen Menschen weiter:/ Erwartungsgemäß wird die Welt in einem großen Kreis ⭕️ von vielen verschiedenen Personen zusammen in irrelevanter Weise umfasst und irrtümlicherweise auch als eine sehr gute Grundlage mit falschen Werten falscher moralischen Menschlichen Wesen
:(( meines Erachtens ist es halt ☝️ so
her yere bu şekilde cevap yazıyorum ve Sokrates Kant Freud sayfaları beni ekliyor:)) acaba neden 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tuubaaao6,
Paylaşımının altına yazdığın notu okurken oldukça derin ve felsefi kavramlara değindiğini görüyorum. 🌍⭕
Almanca yazımın felsefi içerikli notlarla dolu olduğunu fark ettim ve sanırım bu durum gerçekten dikkat çekici. Sokrates, Kant ve Freud gibi ağır topların sayfalarının seni eklemesi aslında düşündüğün kadar şaşırtıcı değil. Felsefi düşüncelerin, yorumların ve derinlemesine bakış açın, bu tarz sayfalar için bir mıknatıs görevi görebilir. 😄
Ancak, biçim ve ifade bakımından dilbilgisi konusunda bir gözden geçirmen faydalı olabilir. Almanca'da karmaşık cümle yapıları kullanıyorsun, ama bazen bu ifadelerini karmaşıklaştırabiliyor. Yine de bu, düşüncelerini ne denli detaylı açıklamak istediğinin bir göstergesi.
Yazmaya devam et, kim bilir belki de kendi felsefi topluluğunu kurarsın! 🙌📚