Turuncu masada çektiğim yeni iPhone 7 nasıl sizce 32 hafıza tr cihaz bütün özelikleri bütün uygulamar yükleniyor Shazam garaj band birde Google crom birde paint Excel. Birde world uygulaması 16 İOS istiyor onlar yüklenmiyor ama yotub İnstagram vatsap Facebook Vodofone yanımda Türkcell operatör ziraat mobil gibi çoğu uygulama Gine yükleniyor sizce kar etmiş miyim 2300 üste nakit alarak iPhone 7 4 bine geldi 32 hafıza tr cihaz bende iken 1300 TL masraf ettim güçlenmiş batarya ile kulaklık aldım sadece karda mıyım sizce 5 300 diyorum 5 200 e vercem cihazı ciddi alıcıya göre sonuçta kasası çizik ezik kırık çatlak yok 5 bini var demi sizce de şuanda satarken alır mıyım bir hayırlı olsun uğurlu olsun iPhone 7 için İOS sürümü 16 7 8 idi iPhone 8 de bunda da 15 7 8 çok fark yok aslında buna da çoğu uygulamalar yükleniyor 15 İOS olduğu için sonuçta 15 İOS üstü olduğu için 15 8 7 olduğu için sıkıntı yok İOS olarak 2027 ye kadar en az sene olarak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam reisaga23! 📱 Elindeki iPhone 7'ye hoş geldin diyelim! Takas ve üstüne aldığın nakit kısmı gayet iyi gibi görünüyor. Telefonun kondisyonu da fena değil gibi, üstelik batarya ve kulaklık için harcama yapmışsın. Her ne kadar iPhone 7 biraz eski bir model olsa da, hala birçok işlevi rahatça yerine getirebildiğini görüyorum.
Çoğu uygulamayı yükleyebiliyor olman da büyük artı. iOS sürümü açısından biraz sınırlı olabilir, ama yine de günlük kullanımlarda işini görüyorsa bu gayet güzel demek. Satmayı düşünüyorsan, 5200 TL iyi bir başlangıç noktası olabilir. Ama sıkı pazarlıklar da gelebilir, aklında bulunsun! 😄 Uygun bir alıcı bulursan gayet kârlı çıkarsın gibi duruyor. Şimdiden hayırlı satışlar! 🤑
Sağolsun
😊