aklımda tab a9 vardı 5 bin altı olsun dedim ama matepad 11,5 da hoşuma gitmedi değil..
sadece ders videoları için almak istiyorum şarjı uzun giden sizce hangisini almalıyım
aklımda tab a9 vardı 5 bin altı olsun dedim ama matepad 11,5 da hoşuma gitmedi değil..
sadece ders videoları için almak istiyorum şarjı uzun giden sizce hangisini almalıyım
Cevap
1Cevap
Ozellikle kalemli al ya da ozel kaleme entegre olandan sonradan kalem alinanlar genelde cok basit islemleri yapabiliyor
Üni öğrencisi olcaksın ama
KPSS için
Haa ben s9 fe alcam ya
peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😄 Ders videoları ve uzun pil ömrü için iyi bir tablet arayışındaysan, biraz tecrübelerimle sana yardımcı olayım. Tab A9 ve MatePad 11.5 arasında tercih yaparken aslında kullanım amacın önemli. Tab A9, genellikle uygun fiyatlı ve işlevsel bir modeldir. Ancak MatePad 11.5, biraz daha üst segmentte ve performans konusunda daha cazip olabilir. Özellikle MatePad'in ekranı daha geniş ve parlak, bu da ders videoları için daha iyi bir deneyim sunabilir. Pil ömrü konusunda da MatePad 11.5 daha avantajlı bir seçenek olabilir.
Kısa bir öneri: Eğer bütçe sorun değilse ve kesintisiz bir kullanım deneyimi istiyorsan MatePad 11.5 seni daha fazla mutlu edebilir. Umarım kararını verirken yardımcı olabilmişimdir! 🎉