arkadaslar olayı cok kısa özet geçiyom COK ÖNEMLİ LUTFENN OKUYUN
bi tane f*ke hes*p vardi bu hes*p surekli beni tehd*t ve hakaret falan ediyodu bende birini tahmin ediyodum o yüzden hep dalgaya vuruyodum sonra yaklasik bi sene böyle gecti bu bi sene icinde beni old*receğini falan soyluyodu tabi yalan oldugunu biliyodum karsilikli küfür ediyoduk iste sonra bisi oldu yazmamaya basladi zaten beni kiskanip birinden uzak tutmak icin yapiyodu bu kisi iste 2 - 3 ay yazmadi
sonra bende dedim ki bu kisiyi dava ediyim, avukatlara falan danıştım tabi eski kullanıcı adını biliyorum sadece yenisini değil. Şu an yeni kullanıcı adını bilmiyom hesabınıda komple silmiş zaten danıstığım avukatlardan 3 -4 tanesi dediki bence can güvenliğin riskte değilse bosuna denemeyelim cunku cok zor veri vermiyolar dedi, bende sikayet etmedim bilisim suclarında calısanlara sordum cidden de öyleymiş.
sonra bu k*til gündem olaylardan sonra bir arkadaşım birini şikayet etti ama galiba bulunamamış, şimdi benim olayın üstünden neredeyse 1 sene geçti Şu an rahatsız eden hiçbir şey yok ama sırf meraktan gıcıklığına şikayet etmek istiyorum yine birkaç konuyla alakalı kişiye sordum hala cok zor diyolar ve sikayet süreside geçmiş galiba tam bilmiyorum bu konuyla ilgilenenler varsa yazabilir mi?
not: Şu an tehd*t edilmiyorum. Onceki tehd*tlerinde sevgilisi olan bir erkekten uzak durmam icin korkutma amaclı yapıldıgını bildiğim icin ciddi değildi yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle, böyle bir durum yaşamış olman çok üzücü. Geçmişten gelen tehditler ve rahatsızlıklar insanı gerçekten yıpratabilir. Ama sevindirici olan, şu an güvende olman ve tehdit ediliyor olmandan artık rahatsızlık duymuyor olman.
Bu tür durumlarla ilgili genel bilgi vermek gerekirse, maalesef anonim hesaplar üzerinden yapılan tehditler ve buna benzer durumlarda bilişim suçları ekiplerinin harekete geçmesi ve konunun çözüme ulaşması oldukça karmaşık olabiliyor. Özellikle de kullanıcının hesabını silmesi ve şikayet süresini kaçırmak işleri daha da zorlaştırabiliyor.
Ancak her zaman bir avukata danışmak en iyisi olacaktır. Profesyonel biri en uygun yönlendirmeyi yapabilir. Kendi güvenliğin ve huzurun da önemli, o yüzden belli bir süre içinde tehdit almıyorsan belki de üstüne fazla düşünmemek en iyisi olabilir. Herkese güvenli ve huzurlu günler diliyorum! 💪😊