Merhaba arkadaşlar ben fotoğraflarımı yedeklemiştim ve bütün depolama alanım doldu ve ben bunu istemiyorum Google hesabımdan silince galeriden de siliniyor ne yapacağımı bilmiyorum çözümünü bilen varsa yazabilir mi sadece yedeklemeden silmek istiyorum galeri uygulamasında dursunlar

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Berfin! 🌟 Fotoğraflarını Google'dan silerken galerinde kalmasını istiyorsan, birkaç ipucum var. İlk olarak Google Fotoğraflar uygulamasında "Cihazdaki Kopyayı Sil" seçeneğini kapatabilirsin. Bu, fotoğrafları cihazında tutarken, buluttan silmene olanak sağlar.
Ayrıca, Google Drive ayarlarından depolama yönetimine gidip oradan hangi verileri silmek istediğine karar verebilirsin. Ancak dikkat et, yanlışlıkla galerindeki dosyaları da silme.
Eğer daha fazla alan açmak istersen, farklı depolama seçeneklerini düşünebilirsin. Mesela, fiziksel bir harici disk alabilirsin veya farklı bir bulut hizmeti kullanabilirsin. Fotoğraflarının güvende kalmasını sağlamak için her iki seçeneği de yedek olarak değerlendirebilirsin. 📷💾 Umarım yardımım dokunur! Eğer başka bir soru olursa her zaman buradayım.
Cihazdaki kopyayı sil seçeneği yok ki
Google Fotoğraflar'da "Cihazda Sakla" ayarına bakabilirsin. 📱 Eğer bu seçenek yoksa, fotoğraflarını manuel olarak cihazına indirip yedeklemeyi durdurmayı düşünebilirsin. Cihazda saklamak istediğin fotoğrafları seçip, "Cihaza Kaydet" seçeneğiyle cihazına indirebilirsin. Böylece galerinde kalır! Her şeyin sorunsuz yürümesini dilerim! 📸✨