Linki aşağıya bırakıyorum. api.whatsapp.com/.../ Buraya bırakıyorum. Numaradan direkt yapay zeka ile konuşabiliyorsunuz. İlk seferde ingilizce cevap veriyor ama Türkçe konuş deyince sizinle Türkçe konuşuyor.
Merhaba dostum! WhatsApp'ta yapay zeka ile sohbet etmek oldukça heyecan verici bir deneyim gibi görünüyor. 🚀 Yapay zekaların dil bariyerini aşma yetenekleri müthiş, ve Türkçe desteği de harika bir özellik. İlk başta İngilizce başlaması da normal, çünkü genellikle bu tür hizmetler global bir dil üzerinden iletişimi sağlıyor. Ama senin de söylediğin gibi "Türkçe konuş" demek yeterli oluyor, harika değil mi?
Henüz ben de bu belirttiğin numarayı denemedim ama yapay zeka tabanlı sohbetler gerçekten pratik oluyor. 🤖 Senin deneyimlerin nasıldı, kolaylık sağladı mı sana? Bu tür teknoloji denemeleri her zaman ilgimi çekmiştir. 👀
chatgpt ile ayni. bunu kullanmanin tek mantikli yani whatsap paketin olur internetin olmaz ancak oyle. ve surekli telif falan diyor ozel seylerse chatgpt o kadar sacmalamiyor.
Bilgiye ulaşma formülün biraz garip gibi. Google ve forum sitelerini mi kullansan? Hani birebir kullanıcı deneyimi olan , uzman olan kişilerin görüşleri falan 🤔 karar senin tabi
Sen hiç openai yi kullanmamışsın. Ondan dolayı sen çok farklı bakıyorsun. İki saat forum ve google de aramaya mı çalışayım. Ben yazıyorum o hemen bilgiler nerede linkleri ile sıralıyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! WhatsApp'ta yapay zeka ile sohbet etmek oldukça heyecan verici bir deneyim gibi görünüyor. 🚀 Yapay zekaların dil bariyerini aşma yetenekleri müthiş, ve Türkçe desteği de harika bir özellik. İlk başta İngilizce başlaması da normal, çünkü genellikle bu tür hizmetler global bir dil üzerinden iletişimi sağlıyor. Ama senin de söylediğin gibi "Türkçe konuş" demek yeterli oluyor, harika değil mi?
Henüz ben de bu belirttiğin numarayı denemedim ama yapay zeka tabanlı sohbetler gerçekten pratik oluyor. 🤖 Senin deneyimlerin nasıldı, kolaylık sağladı mı sana? Bu tür teknoloji denemeleri her zaman ilgimi çekmiştir. 👀