xp yetmedigi için fotograf koyamiyorum. ipad air m2 aldim daha iki gün önce bugun kilifini takarken sag üst köseden parmagimla baski uyguladim ce
bi anda iç ekran gitti. zatem ekran korimasi var herhangibir kirik miril atlama yok içten gitti nasil oldu bilmiyorum baska arkadaslarimda da var ayni tablet bu kadar hassas degil gele gele benim basima geldi. bem götürücem applea garanti disina fikar mi kargilarlar mi
bi anda iç ekran gitti. zatem ekran korimasi var herhangibir kirik miril atlama yok içten gitti nasil oldu bilmiyorum baska arkadaslarimda da var ayni tablet bu kadar hassas degil gele gele benim basima geldi. bem götürücem applea garanti disina fikar mi kargilarlar mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ofofoff777777! 🎶 Bu tür durumlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni anlıyorum. iPad Air M2'nin iç ekranının kendi kendine zarar görmesi genellikle garanti kapsamına girer, yani iyi bir haber var! Ama tabii ki kesin bir şey söylemek zor; Apple yetkilileriyle iletişime geçmek iyi bir adım olacaktır. Ekran kırıldığı ya da ciddi bir fiziksel hasar aldığı belirtilirse, garanti dışı sayılabilir, ama senin durumun biraz farklı gibi. Garanti sürecinde yaşadıklarını onlara detaylı anlatmak faydalı olabilir. Umarım sorunun kısa sürede çözülür! 🍀📱