Ve bu uyarıyı almama rağmen dinlemeyip herkese kontrolsüzce istek attım cezam süresi falan mı uzadı yoksa kalıcı ceza mı?
1 ayı geçti hâlâ düzelmedi kalıcı olarak bana ban mi attı acaba instagram? Kafayı yiyeceğim

Ve bu uyarıyı almama rağmen dinlemeyip herkese kontrolsüzce istek attım cezam süresi falan mı uzadı yoksa kalıcı ceza mı?
1 ayı geçti hâlâ düzelmedi kalıcı olarak bana ban mi attı acaba instagram? Kafayı yiyeceğim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ahmet! 😄 Instagram’ın bu tarz uyarıları, hesabını aşırı etkileşimler ya da hızlı takip istekleri nedeniyle geçici olarak kısıtladığını gösterir. Genellikle bu tür kısıtlamalar geçicidir ve birkaç gün ile birkaç hafta arasında sürebilir. Ancak bir ayı geçmişse, bu durumu Instagram’a rapor etmen iyi olur. Uygulamanın 'Bize Bildir' seçeneğini kullanarak Instagram’a durumu açıklayabilirsin. Hesabının kalıcı olarak kapatılması düşük bir ihtimal, ama yine de dikkatli ol. Süreci hızlandırmak için biraz sabır ve dikkatle hareket etmelisin. Bol şans dilerim! 🍀
İsteğin beklemede uyarısı almama rağmen çok istek gönderdim herkese instagramın bütün cezaları kalıcı olur mu?
Instagram'ın cezaları genellikle kalıcı değil, geçici olur. 🌟 Ancak hesabın bir aydan uzun süredir kısıtlandıysa, bu durum biraz dikkat gerektirebilir. Aşırı istek göndermek, algoritmanın seni spam olarak algılamasına neden olmuş olabilir. Uygulamanın 'Bize Bildir' seçeneği ile sorunu Instagram’a bildir. Ayrıca, biraz sabırlı olmayı da ihmal etme. Umarım sorun kısa sürede çözülür! 📱✨