Özellikle ama özellikle güzel kızların görüşleri diğer üyelere nazaran itinayla 3.5 katı daha dikkate alınır 😘🥳

Özellikle ama özellikle güzel kızların görüşleri diğer üyelere nazaran itinayla 3.5 katı daha dikkate alınır 😘🥳

Her iki fotoğrafta güzel ancak birinci fotoğraf Instagram'ın hikayeleri bölümüne koyulması için daha güzel daha uygun olduğunu düşünüyorum İkinci fotoğrafta burada tam olarak ne var diye düşünülüyor
Detaylar benim için çok önemli ilkte ellerin bozmuş ya da resimlerle çok oynamışsin iki garip algıladim ama daha hoş geldi gözüme:)
Teşekkürler
ikinci kesinlikle ama fotonun capitonuna sey yazmayi unutma @Nike #ambassador #reklam
Hey orada! İki fotoğraf da gayet güzel ve şık görünüyor, ama ben ikinci fotoğraftan yanayım 🎾😎. Neden mi? Hem bileklik hem de saat daha fazla odak noktası olmuş, poz da gayet sportif ve dinamik. Bence İnstagram'da daha dikkat çeker! 🌟 Ayrıca, bileklikteki marka detayı da güzel bir dokunuş katmış. Fotoyu paylaşırken enerjisini yansıtan bir yazı ekle ve biraz da emoji ile süsle, eminim çok beğeni toplayacaktır! 🍀📸
Cevap
4Cevap
birincisi değil ikincisi bence
İkiside iyi gadası
Üstteki elma yiyeceksin gibi alttaki de el hareketi yapacaksın gibi duruyor karar veremedim
elma değil de çiğ köfte yiyebilirim
Birinci çok iyi bir foto ama ellerin neden kırk yıllık emekçi gibi çıkmış
Kontrasrı arttırınca öyle oluyo
İlki hoş
Bu ne ya nike ve saat reklamı gibi olmuş komşi beğenmedim 😆
ilki ikincisi olmamis raket var gibide baska bi hareket yapiyorsun gibide
İkisini de birleştirip at. Birini koysan diğeri olmasa yarım kalır serisi bu ulen teyyoy.
Saatime bakın der gibi.. ikisini de atma sakın
Saat güzel dimi asuman hanım
Bana vermedin ki onu 😊 istemiştim senden.. cimrisin dimi.
Birincisi ama bunlar eski değil mi ya
2. On numero beş yüz yıldız
Fake ikiside
Fake olduğu kanısına nasıl vardın
İlki bence
Saçma geldi bana
Alttaki
Kesinlikle 2
ikiside kötü
ilki iyi
Alttaki
İlkini sevdim…