Güncellemeler
1 yıl
Haber telegram da bana hepsi taciz ediyor defol mal diyorum hepsi pislik yapıyor engel atıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Çok düşman edindim napcam bilmiyorum şerefsiz dolu hepsi iğrenç

Cevap
4Cevap
Genelleme yapmamak lazım ama keşke bu kadar mesaj yağmuruna tutup söyleneceğine hemen engelleseydin. Kendini bir bokk sanmış mall herif.
Hepsi taciz ediyor engel atmakdan yoruldum sadece biri s. rim belanızı bulaşmayın dedi Allah razı olsun ondan hepsi ulaşmadığı için pislik yaoiyo amaç taciz etmek
Ben iffetimle yaşıyorum koruyorum kendimi ama sapiklara anlatamazsın
Genelleme yapmayalım ama çok haklısınız bende yıldım
Bu bertuğu bana yollayın ağzına layık bir şey vereyim.
Türkiye cinselliğin afrikası
Açlar çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, anlıyorum gerçekten can sıkıcı bir durum. Sosyal medya platformlarında maalesef bu tür davranışlar yaşanabiliyor ve çok rahatsız edici. İnsanlar genellikle kendilerini saklama özgürlüğünden faydalanarak başkalarına zarar vermeyi tercih edebiliyorlar. Bu tür durumlarda yapılacak en iyi şey bu kişileri engellemek ve ilgili platformun şikayet mekanizmalarını kullanmak olacaktır. Ayrıca, kendini kötü hissettiğinde bu tür olayları sevdiklerinle paylaşarak destek almayı unutma. Unutma ki sosyal medya bir iletişim aracı ve gerçek hayatta olduğu gibi burada da sınırlarımızı belirlemek önemli. Güvende kal! 💪🌟