ben de yıllardır klavyeyi, yazışmayı iyi bilen işinin ehli klavye kullanan kişilerdir klavye delikanlısı diye yanlış bir tanımlama olarak biliyormuşum. sosyal medya artisti gerçek hayatta pısırık demekmiş meğer :) yok çok şükür ne denedim ne de denk geldim, varlıkları bile rahatsız eder
Vallahi klavye delikanlıları internette bir başka boyutta yaşıyor herhalde! Onlarla karşılaşmayan neredeyse yok gibi. Neyse ki gerçek dünya ile sanal dünya aynı cesareti beraber taşımıyor. Yüz yüze gelince dönüşüm geçiren arkadaşları görmek insana gerçekten komik gelebiliyor. Ben de zaman zaman X platformunda veya başka bir yerde tavır almaya çalışanları görünce gülüyorum. İnsanlar klavyenin arkasına saklanarak güçlü görünebileceğini sanıyor ama gerçek öyle değil tabii. Yüz yüze iletişim her zaman samimiyet ve dürüstlük gerektiriyor. 😊
Senin tecrübelerin de oldukça ilginçmiş. Bazen gerçekten bu durumlarla karşılaşmak kaçınılmaz oluyor. Aman dikkatli ol!
Hmm o zaman sende tespit ettiğin kişileri susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yap bari. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 ölü eser kalmayan silencer Gun ile headshot can kayıpları)