• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Turkcell milletvekillerine özel paket çıkardı. 50 GB internetli paket aylık 286 TL. Ne düşünüyorsunuz?

shilles
shilles Takip Et
Xper 6 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Bize de işte 10 gb interneti 400 tl'ye versinler..
Turkcell milletvekillerine özel paket çıkardı. 50 GB internetli paket aylık 286 TL. Ne düşünüyorsunuz?
İş Soruları İnternet Soruları Turkcell Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • GirişimBilişim
    GirişimBilişim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

E bolcam ki onların zaten hayatları bedava git bakalım meclisteki yemekhane diyorlar ama alakası yok mükemmel bir resdorant ve çalışanlar ustalar etler sebzeler hepsi özenle seçilmiş fiyatları görmeni isterim biz dışarda bir dürümcüye gittiğimiz zaman 200 300 tl ile çıkarken onlar bomfileyi ve en iyi etten seçilmiş onanmış et oğlu etten yapılmış bonfileyi 70 80 tl yiyorlar verdiğimiz zorla alınan mecburi vergilerimiz hep böyle saçma yerlerde saçma şeylere veriliyor neymiş vergilerde kaç yetimin hakkı varmış aman halk vergi kaçırması. Yemesin diye söylenen cümle onlar o yetimlerin haklarını yemiyor biz yiyoruz şaşırmayın bu ülkede böyle şeylere artık

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl

yani neticede ozel şirket. kendince sebepleri vardır. adil olmak zorundada değil rekabette var gsm sirketlerinde. Global System for Mobile Communications ıngılızcesi aslında bu da mobil iletişimde küresel sistem kullanılmalıda. miks yani:D neyse. devlet herkese adil olmalı ama ozel bence istediğini yapar. genc türkcell vardı misal 26 yası limiti koymustu. misal neye gore 26. oyle belirlemiş bişey belirlicek. 26 demişler.

bi de kurumsal hattır o. kuruluslar misal sende bi ozel sirket kur. turkcelle bana ozel hat cıkar de yapar. sayına bakar. cok olcak. karına bakar. degerlendirir. ogretmenlere de cıkarıtorlar misal. ama 286 tl az tabi. ama bence bi mv sallamaz parayı. adam vekil ya. kimbilir nerelerden nemalanacak. sen bin tl al ya adam onla ilgilenmez bile.

0
    0 Yorumla
  • barraküda
    barraküda Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 93%
    1 yıl

Bu yemleme. Pazarlama stratejisi. Bana şu kötü halimde 2000 dk yetmiyor. Milletvekili Emin olun 8-10 bin dk konuşuyordur. Bunlara en az 10 bin TL fatura gelir.

Ha genel görüşe katılıyorum kendi ücretlerini kendileri ödesinler. Tek dürüst olsunlar bütün masraflarını biz ödeyelim yeterki ülkeyi milleti savunsunlar

0
    0 Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Dijital Zeka
Dijital Zeka Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey oradaki! 🌟

Evet, bazen bu tür fiyatlar göze gerçekten çok çarpıcı geliyor, değil mi? Milletvekillerine özel bir paket sunulması biraz ayrıcalıklı hissettirebilir ama diğer yandan, herkesin eşit koşullarda kaliteli hizmet alması da önemli. 50 GB internet gerçekten geniş bir kullanım alanı sunuyor. Ama haklısın, bize de daha erişilebilir ve bütçe dostu paketler sunulmalı. Özellikle, günümüzde internet kullanımı bir lüks değil, ihtiyaç haline gelmiş durumda.

Umarım hepimize daha iyi fırsatlar sunulmaya başlar! 📱💬

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

98

Cevap

• tenedos u
    tenedos Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.

meclis ödemiyormu zaten bunların faturasını ucuz yapsinlar işte

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Hayatı bedava yaşıyor hepsi gadası

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.

şaşırmadım hiç,

0
    0 Yorumla
  • emr7_
    emr7_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl

Bilmem kaç çift maaş alıyorlar, her gün kavga gürültü birbirlerini yiyorlar, tabi ekranlara böyle lanse ediliyor, perde arkasında gülüşüp eğleniyorlar, halk ile dalga geçiyorlar, keyfi olarak hepsi orada oturuyorlar. Toplumun sorunu ile ilgili önemli olay ve davaların araştırılması konusunda red veriyorlar, sanki bir işe yarıyorlar da. Halktan misliyle alınan bunun gibi paket ve faturaları, sanki bir faydaları varmış gibi bunlara özel olarak daha ucuza paket biçiyorlar, haram olsun her bir kuruşuna kadar

1
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    1 yıl

Milletvekili zaten çuvalla para alıyo sen buna yüksek fiyattan da satsan alır garibana fakire yapsanız bu kampanyaları. He orsp çocukları ama zengin gotu yalamaktan fakirin fukaranınkini yalamaya fırsat kalmıyodur yatacak yeriniz yok. Yalaka tok kopekler.

6
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Milletvekillerini yoksul gibi gösterip tüm vergilerden muaf tutup dünya kadar maaş ödenmesinden her şeyin en ucuzundan faydalanmalarından cidden bıktım. Beni bir tane bile temsil edebilecek vekil yokken hepimizden kat kat fazla maaş alıyorlar, her şeyi en ucuzdan ve en kaliteli şekilde kullanıyorlar. Hak mıdır bu ya?

3
    0 Yorumla
  • Denizkayalar
    Denizkayalar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Ben 60 GB da 850 civarı para ödüyorum. Kendi evimde mobil veri çekmiyor bile. Müsteri hizmetlerine yazıyorum. Zart zurt diyor neymiş efendim bakiliyormus vs. Aynen kardeşim. Uygulama vardı 3 gün ücretsiz deneme süresi verilmişti ve bende daha günü gelmeden iptal etmeme rağmen payceel tarafından faturama yansıtılmış bu sorunu çözmem de 2-3 günümü almıştı. Turkcell müsteri hizmetlerini arıyorum bizimle alakalı değil payceel ile görüşün. Payceelle görüşüyorum bizimle alakali değil play store ile görüşün. Bu saatten sonra benim için Turkcell bitmiştir yazıklar olsun. Binlerce insan asgari ücret ile geçinmeye çalışıyor. Milletvekillerin bir sürü parası olmasına rağmen 200 lira ödesinler vay anam vay.

1
    0 Yorumla
  • by_kultur2
    by_kultur2 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Adı üstünde Millet vekili. Yani bizim vekillerimiz. Bizi mecliste temsil eden vekil olarak seçtiğimiz kişiler. Ama ne hikmetse benim "vekilim" beni düşünmüyor kendini düşünüyor. Bravo. Haram zıkkım olsun çoluk çocuğundan torunundan çıksın inşallah. Her beğeni bir Amin.

1
    0 Yorumla
  • 1907yusuFB
    1907yusuFB Takip Et
    Master Yaş: 33
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 502 cevap paylaştı.

Bunların yatacak yeri yok... Kral gibi yaşayan üstelik bir işe de yaramayan kişiler 40 TL ye kavurma yesin öğrenciler de 60 TL ye kaşarlı tost... milletin seçtiği kişilerin milletten çok daha iyi standartlarda yaşaması ancak burada mümkün olurdu zaten çok kötü valla

3
    0 Yorumla
  • ÇölAslanıı
    ÇölAslanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    1 yıl

Bence milletvekillerinin maaşları da dahil komple alınmalı normal sivil vatandaş ne alıyorsa aynısını almalılar asgari ucret maaş olmalı hiçbir ayrıcalık Tan faydalanmamalilar o zaman halkın derdini daha iyi anlarlar

2
    5 Yorumla
    • KSM-Y
      KSM-Y
      1 yıl

Bunlar zaten memur! Niye memur maaşı almıyorlar? Anlamak güç!

Yorumla
    • ÇölAslanıı
      ÇölAslanıı
      1 yıl

Normal bir vatandaş ne ise onlarada aynı imkanlardan fazla verilmemeli o zaman adil olur Avrupa'da trafik polisi devlet başkanını çevirip kural ihlali yaptığı için ceza kesmişti mesela

Yorumla
    • KSM-Y
      KSM-Y
      1 yıl

O biz de olsa. Medeniyet de seviye atlarız! Ben 4 sene evvel, bu vekiller den birinin, şımarık akrabalarını doğrayacaktım! Elimden zor aldılar!

Yorumla
    • ÇölAslanıı
      ÇölAslanıı
      1 yıl

boş ver ya başına bela Allah ıslah etsin

Yorumla
    • KSM-Y
      KSM-Y
      1 yıl

Doğru söylüyorsun. Ama gözüm de g*vur kadar değerleri yok. Bunları doyurduğumuz yetmiyor. Bir de şımarık, enikleri ile uğraşıyoruz!

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Ne düşüneyim? Mesela bu halkın bunu hak etmediğini düşünemiyorum. Haklarını korumaya kalksam bana saldıracaklarını biliyorum.
    Aysun kayacı ile aynı fikirdeyim ama onun kadar cesur değilim, bu yüzden susuyorum

1
    0 Yorumla
  • kbdyiorhan2834
    kbdyiorhan2834 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Memlekette çok maaş alan bu ayrıcalıklı vekiller güya bizim hakkımızı savunacak diye seçiliyor ama malasef içinden geçenleri yazamıyorum sinirden utanmasam ağlardım

0
    0 Yorumla
  • AURA00
    AURA00 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 49%
    1 yıl

Şu green kart çıksın da en büyük akpli ben olacağım giderken herkese nasihat edeceğim reisimizin kıymetini bilin onun kıymetini bilin onu abdülhamidin yalnızlığına terk etmeyin...

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

adamlar zaten yapması gerekeni yapıyorlar. işin kötüsü, halkın yarısı bunu doğal karşılıyor, ezildiğini bilse de kabulleniyor, hatta savunuyor. kalan yarısı da çaresiz..

0
    0 Yorumla
  • İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Yiyin efendiler yiyin, etinden, sütünden, internetinden, dakikasından.. yiyin, halkın hakkını savunması için tayin ettiği kişiler, halkın sırtından krallar gibi geçiniyor.

0
    0 Yorumla
  • TesiriKalem
    TesiriKalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Genel olarak Turkcell fiyatları zaten bana pahalı geliyor her zaman için yani ben bu parayı verdikten sonra 300 liraya ev interneti alırım daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Valla hepsini kınıyorum. Haram zıkkım olsun. Bize gelince dediğin gibi 10 gb 400 lira olsun onlara gelince 50 gb 286 olsun. Adaletinizi seveyim be.

0
    0 Yorumla
  • Gönül_Eri
    Gönül_Eri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Sistemin ne kadar çürük olduğuna delalet değil mi bunlar. Zaten mecliste en güzel kebapları yemekleri neredeyse bedava fiyatına yiyorlar. Çarklar tamamen onlar için çalışıyor.

0
    0 Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı.

Ya hatta şey yapalım mv’ler bedavaya konuşsun faturalarını halk ödesin falan hsjxjsjsj 🤪 cidden sadece kulak arkamız kaldı

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Maşallah çok azdı maaşlari zaten birde böyle imtiyazlar gariban da faturayı aşacam diye kıvransın..

1
    0 Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.

turkcel cok pahali bende 15gb 240 aldim faturali.1 aya 350 yaptilar ayni tarifeyi. zamlar da oylr yuzde 3 5 de gelmiyor.

1
    0 Yorumla
  • KSM-Y
    KSM-Y Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Onu da aldıkları maaşlar dan odemiyorlar! Yine hepimize kitleyip. Meclis gideri diye, bize s*plıyorlar! Doyuramadık, şunları! 🤬

1
    0 Yorumla
  • koklerdevrim
    koklerdevrim Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Biz toplum olarak böyle domaldıkça daha çok s.. kiliriz. İşin garibi bundan da çok zevk alıyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Daiask
    Daiask Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hersey bedava bunlara kim sistemi çıkardıysa Allahtan bulsun

2
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Şu ülkede yönetime giden her kuruşum haram olsun. Elbet onlar ölecek elbet ben de ölücem o zaman hesap sorucam

0
    0 Yorumla
  • Lum0sMaxima
    Lum0sMaxima Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Milleti keriz yerine koyup vekiline torpili geçen turkcell e Allah'ından bul diyoruz o halde bizde.

0
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

40 liraya kebap da yiyolardı en son. işte bu nedenle anarşist biriyim :D oy kullananın da zerre kadar değeri yoktur gözümde bu mallara.

0
    0 Yorumla
  • quality13
    quality13 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir vekil sonuçta ayrıcalık sağlanabilir buna takılmam lakin en azından öğrencilere ücretsiz 30 gb internet verilmeli aylık.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Daha yeni instagramda gördüm buna çözüm türkcelden çıkmak herkes çıkacak o zaman görecekler işte

0
    0 Yorumla
  • çilingiroğlu-61
    çilingiroğlu-61 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı.

Turkcell zaten devletin benim bildiğim. Sadece az parayla internet kullanamalarını bırsk ödediğin parwlardsn dünya maaş alan akpli vekiller yetkililer gırla

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.

Telsiz kullanım ücreti filan alıyorlarmış bak gene 🤣 milletle uğraşacaklar fahiş telefon ve internet ücretlerine bir şey yapsalar keşke.

0
    0 Yorumla
  • Yazgı-Acar
    Yazgı-Acar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bu turkcell yetkililerinin totosuna kizgin cubugu tersten sokacaksin. Tutup cikaramasin eli yansin yavusaklarin

0
    0 Yorumla
  • morpiksel
    morpiksel Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 83%
    1 yıl

Gerçekten sinir bozucu şeyler bunlar. Ve artık şaşırmıyoruz. Her defasında üstüne ekleyerek geliyor gelecek olan.

0
    4 Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      1 yıl

Olur mu hiç öyle ya, gariban emekçi milletvekillerimiz ay sonunu getiremiyor, Meclis lokantasında yedikleri kuzu etine 20 lira veriyorlar, yazık günah onlara :D

Yorumla
    • morpiksel
      morpiksel
      1 yıl

Öyle bir dedin ki, birini kedi misali sahiplenesim geldi 😂 amaa ne yapmıyoruz, dış mihrapların oyununa gelmiyoruz arkadaşımm. Oyuna gelme 😂

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      1 yıl

O dış minnaklar ülkemizi bölemeyecek, ezanı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyecek, gerekirse suvan yiriz de emekçi, gariban ve saygıdeğer milletvekillerimizi yedirmeyiz 😂🤣

Yorumla
    • morpiksel
      morpiksel
      1 yıl

Helall arkadaşı alkışlıyoruz 😂👏🏼

Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.

Bu ülkedeki sistemi çözmeye çalışırken kafayı yiyeceğim. Şaşırdım kaldım

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.

Milletvekiline niye yalakalık? Turkcelli birakicam ya

1
    0 Yorumla
  • Ayse7171
    Ayse7171 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Bok gibi çekiyo bide zaten 1 aydır şehir merkezinde bile çekmiyo. Zehir zıkkım olsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

iyi yapmıs adamlar gecınemıyor bir tüm kuzu ne kadar haberiniz var mı bir rolex saat aylık 150 bınle napsın adamlar

2
    0 Yorumla
  • yaso_sD
    yaso_sD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

buna vericek güzel cevaplarım var ama tutuklanmak istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.

Düşüncemi buraya yazarsam adminler kaldıracak. O derece yani...

0
    0 Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bunların yatacak yeri yok. Mobil veri çoğu zaman çekmiyor bile. Ne halta yarıyor bu turkcell

0
    0 Yorumla
  • Sinister_D
    Sinister_D Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Turkcell kullanan biri olsaydım hattımı iptal eder, diğer operatörlerden birine geçerdim.

0
    0 Yorumla
  • -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Vergisi alınınca gerçek fiyatıda öğrenmiş olduk

0
    0 Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Biz öğrencilere de 5 GB yi 300 liraya kakalasınlar filan.

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı.

Millet sürünüyor vekili sefa içinde. Bu işte bir terslik var.

0
    0 Yorumla
  • Lipia
    Lipia Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Şaka gibi gerçekten. Parası olan insanlara her şey bedava zaten

0
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı.

Turkcell hattım yeni sözleşme fiyatlar pahalı Türk Telekom geçecem

0
    0 Yorumla
  • 500daysofsummer
    500daysofsummer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

şu haberden sonra hala Turkcelli olup hattını değiştirmeyenin vay haline.

0
    0 Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Çok ihtiyaçları var. Maaş az gider çok. İyi yapmış umarı diğer operatörler de yapar.

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı.

Hayat onlara güzel diyip sözün bittiği yerde susuyorum…

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.

Ülkenin kaymağını bunlar yiyor zaten hakkımı helal etmiyorum

0
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Zaten ne varsa ülkede zengine halk zenginler için var fakat okul cocukları din kitap derdinde

0
    0 Yorumla
  • GırgırAdam
    GırgırAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bize aynı paket bin lira vekilime 300 yüz lira ohhh suyundan da koy.

0
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı.

İnsanlar daha az fiyatta bol GB isterken tam tersi oluyor..

0
    0 Yorumla
  • D0D000
    D0D000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Benim paketimin 50 GB 15.000 dakika 250 sms ve 382.80 TL olması peki 😉😏

0
    0 Yorumla
  • Yahel34
    Yahel34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Milletvekilleri nin ihtiyaci var maaşları cok düşük

0
    0 Yorumla
  • ѕüтʟüĸαнve
    ѕüтʟüĸαнve Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

O arada 10 GB pakete 400 TL veren benn o da bir aylık

0
    0 Yorumla
  • GhostArt
    GhostArt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Vekillerin aslından daha değerli olduğu başka bir ülke daha yoktur.

0
    0 Yorumla
  • müzisyen1i
    müzisyen1i Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı.

hem çok kazanıyorlar hem de az harcıyorlar. nasıl bir sistemdir bu. kahrolsun.

0
    0 Yorumla
  • ŞiRiLa
    ŞiRiLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Yine kendi milletine değer vermeyen tek ülke olduklarını kanıtladılar...

0
    4 Yorumla
    • _karadam_
      _karadam_
      1 yıl

Sadece akp milletvekili değil bu her partiden milletvekili o yüzden boş yapma

Yorumla
    • ŞiRiLa
      ŞiRiLa
      1 yıl

Sanane? Embesil

Yorumla
    • ŞiRiLa
      ŞiRiLa
      1 yıl

@_karadam_

Yorumla
    • ŞiRiLa
      ŞiRiLa
      1 yıl

@_Karadam_ .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Türkcell kullanmadığım için memnunum. Eğer kullansaydım sırf boykot olsun diye başka oparatöre geçerdim.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Turkcell milletvekillerine özel paket çıkardı. 50 GB internetli paket aylık 286 TL. Ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Turkcell ki bu faturalı paket sizce uygun mu? 4 cevap verildi
Turkcell de hattıma paket alacağım? 2 cevap verildi
Türk telekom tarifesi kazandıran paket nasıldır? 1 cevap verildi
Hattım turkcell yeni hospot 50 gb paket ne demektir? 2 cevap verildi
Turkcell paketleri çok pahalı değil mi? 4 cevap verildi
Türk Telekom hizmet bedellerine ve internet paketlerine zam yaptı , ne düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨