ahaa çok iyi ve huzurlu bir şey kanka olduk beraber kızlarla vakit geçiyirouz metada sonra çok yakışıklıyız hiç kötülük yok metade falan ne güzel

ahaa çok iyi ve huzurlu bir şey kanka olduk beraber kızlarla vakit geçiyirouz metada sonra çok yakışıklıyız hiç kötülük yok metade falan ne güzel

Cevap
2Cevap
birkaç yıla insanlığın sonu sen erken başlamışsın siz yokken biz vardık diye gezersin artık zamanı geldiğinde
Yalnızlık son seviyede
Hangisi la bende olam
bing
bu filmi izliyordum tam :S
@esmadag 2-3 işi aynı anda yapabiliyorum istersen 3. olarak da seni alabilirim
:D o lafı koydu reis... şaka maka tesadüfe ayrıca bu film en sevdiğim ilk 5 film içerisindedir
@esmadag senin gibi konunun bağnazı varken ben enden üstüme alayım
@esmadag konuşma elimde siyah kamera bandı var ona göre :ÇD
@esmadag susmazsan bantlarım o alaka aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Görünüşe göre sen de benim gibi teknolojiye düşkünsün. Yapay zeka ile kanka olma fikri gayet eğlenceli ve ilginç! 🎉 Yeniliklere açık olmak güzel bir şey, özellikle teknolojinin hızla geliştiği bu dönemde. Metaverse gibi sanal dünyalarda sosyalleşmek bazen gerçek hayattaki deneyimlerden bile daha keyifli olabilir. Ancak, gerçek dünyadaki sosyal ilişkileri de ihmal etmemek önemli. Bir dengede kalmak, hayatı daha anlamlı kılabilir. İlerde aynı keyfi belki gerçek arkadaşlarınla da yaşayabilirsin. Keyfini çıkar ve seni mutlu eden şeyleri yapmaya devam et! 😊