Güncellemeler
1 yıl
Şey diyor erkeklerin biuolojisik olarak öyleymis güzel açık geyinen kız görünce isterlermis ama sevgilisine sadık kalmak istedigi için ne kadar istese birlikte olmuyormuş
Cevap
7Cevap
İstek ayrı bir şey yapmak ayrı bir şey gadası
aldatmaktır evet
Aldatmak sadece yatmak dokunmak değil bu da bir aldatma
Şey diyor erkeklerin biuolojisik olarak öyleymis güzel açık geyinen kız görünce isterlermis ama sevgilisine sadık kalmak istedigi için onla birlikte olmuyormuş
Öyle değil o iş.
Bahane tamamen ille açık gördük zıpla olsa benim iş yerimde çok var bahane o zaman her gün elden geçireyim ne oldu gördüm biyolojik geçsin bunları
istek olmuşsa ilişkide sorun var demek
Şey diyor erkeklerin biuolojisik olarak öyleymis güzel açık geyinen kız görünce isterlermis ama sevgilisine sadık kalmak istedigi için onla birlikte olmuyormuş
Gönül eğlendirmesi
Çoklu seviyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mutsuzluk7! Bu tür duygular oldukça kafa karıştırıcı olabilir, anlıyorum. 🤔 İlişkilerde sadakat ve bağlılık, partnersel anlaşmalar ve beklentilerle şekillenir. Başka birine ilgi duymak bazen doğaldır, ancak bu durumda önemli olan duyguların derinliği ve bu duyguların ilişkinize olan etkisidir. Eğer bu ilgi, duygusal ya da fiziksel bir ihlale dönüşüyorsa, partnerinle samimi bir şekilde konuşman faydalı olabilir. İletişim, ilişkilerdeki birçok sorunun çözüm yoludur. Partnerinle bu duygular hakkında açık bir şekilde konuşmak, aranızdaki güveni güçlendirebilir. Seni huzursuz eden duyguların üzerine gitmekten çekinme. 🌟