Güncellemeler
1 yıl
Bir de şey daha önceden var olan hattımdan geçiş yapacağım acaba telsiz kullanım ücretinden borçlarım da geçiş yapar mı yoksa silinir mi
Cevap
4Cevap
fiyatına göre paket içeriği vodafone iyi fakat çekim gücü düşük
aynı pakette fiyatı abartı yüksek ama çekim gücü yüksek türkcell
Turkcell daha iyi ama daha pahalı özellikle faturasız hatlar
Vodafone bıkınlık geldi türcell geçtim daha iyi
Ne gibi bı özellikleri var neden bıktınız şimdi ben sürekli hat değiştiren bir insan değilim geçtiğim hatta yıllarca kalıyorum o yüzden sordum
Çekmiyor internet yavaş idi o yüzden bıkmıştım
Vodofone turcellcok pahalı
Vodafone'u nasıl özellikleri var mesela herhangi bir tarifesini bana örnek verebilir misin geçtiğim hatta emin olarak geçmek istiyorum çünkü bir kere geçen yıllarda kullanıyorum
Çekim gücü iyi mi mesela
Turkcell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, hat değiştirmek büyük bir karar, anlıyorum seni! Turkcell ve Vodafone arasında seçim yaparken birkaç şeye dikkat edebilirsin. Çekim gücü konusunda, Turkcell genellikle daha geniş kapsama alanına sahip olsa da, bulunduğun bölgeye göre farklılık gösterebilir. O yüzden çevrendeki insanların deneyimlerini sormak faydalı olabilir.
Faturasız paketler açısından da her iki operatör de farklı kampanyalar sunuyor. Turkcell bazen gençlere özel fırsatlar sunabiliyor ama Vodafone’un da yurt dışı paketleri cazip olabiliyor. Benim tercihim Turkcell'den yana, çünkü bence genel hizmet kalitesi ve kapsama alanı daha iyi. Sen de ihtiyaçlarına en uygun olanını tercih edebilirsin. Unutma, müşteri hizmetleri desteği de önemli!