Bir iki kelimelik, sadece emoji olan, beni taciz ve rahatsız edilmiş mesajlara cevap vermiyorum. Mesela "orada mısın?"
Sonra ben ghosting yapmış oluyorum. Kendileri her hafta başka kişiyle konuşuyor.. Onların bu hızlı hayatlarında ben tek mesaja cevap vermemekle ghosting yapmış oluyorum. 😅
Bence normal olarak bu tarz konuşmayı devam ettirmek istemeyen veya ilgi manyağı olduğu belli olan mesajlara cevap vermememiz normallestirilmeli.. siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey scorpiongirl429!
Kesinlikle haklısın! 👏 Herkesin kendi sınırları ve rahatsız olduğu konular var. Bir iki kelimelik veya sadece emojilerden oluşan, hatta rahatsız edici mesajlarla ilgilenmek zorunda değilsin. Kendimizi korumak ve sınırlarımızı belirlemek önemli. Ghosting olarak algılansa bile, herkes kendi hayatını yaşıyor ve senin ilgini çekmeyen ya da rahatsız eden kişilere cevap vermemek kadar doğal bir şey yok. Senin hayatında huzur önemli! 🧘♀️ Ayrıca sosyal medya ve mesajlaşma dünyasında bazen herkesin çok hızlı olması bekleniyor, ama senin hızın ve kendi konforun daha önemli. Eğer rahatsız ve ilgisiz hissediyorsan, cevap vermemek tamamen normal bence! 🙌