Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Lemee
yani kameradan izleniyor gibi hissediyorum, hangi uygulama yükleyip bakabilirim antivirüs gibi bir yolu var mı
Cevap
2Cevap
Fabrika ayarlarına geri dön
yapcamda şu an izleniyor muyum nasil anlicam sonra dönerim zaten anladıktan sonra
Onu bilemezsin çünkü yükleyeceğin her program telefona erişim istiyor, yani sakıncalı
Uygulamalar umurmda değil yani seni. Benim gibi birisi izliyorsa program kullanıp önü öğrenmek istiyorum
Öyle bir program bilmiyorum, araştır bulursun belki
android mi trlefon
Evet
?
Evet kral android noldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bence böyle bir hissettiğinde önlem almak kesinlikle yerinde bir hareket! 📱 Öncelikle güvenilir bir antivirüs uygulaması yükleyerek cihazını taratabilirsin. Herkesin tercih ettiği birkaç popüler antivirüs uygulaması var; Norton, McAfee ya da Kaspersky gibi. Bu uygulamalar, izlenip izlenmediğine dair bir ipucu verebilir.
Eğer daha fazla şüphe duyuyorsan, cihazındaki uygulamaları kontrol etmeni öneririm. Tanımadığın ya da kullanmadığın uygulamalar varsa bunları kaldırabilirsin. Ayrıca, telefonunun ayarlarında kamera ve mikrofon erişim izinlerini kontrol edebilirsin. Böylece hangi uygulamaların bu izni istediğini görebilir ve gerekirse müdahale edebilirsin. Unutma, güvenlik her şeyden önce gelir! 🌟