Kızlar sevgilim dememe rağmen takipleştiği kızları çıkartmıyor?

Aslında söyleyincede senin bana güvenin mi yok ben zaten onlarla konuşmuyorum diyor fakat geçen bir tanesi gözüme takıldı ve kızın kendini paylaştığı bir fotosu var ve o bir fotoyu begenmis sadece sordum kim bu diye aşkım tanımıyorum sadece o benim hikayemi beğenir bende onun karşılıklı beğeniriz ama kendisini tanımıyorum dedi ve ben tripli şeyler yazınca derdin ne inanmıyorsan git sor dedi şakasına ama tabi ben gittim kıza yazdım bu hesap benim sevgilim karşılıklı beğenme vesair olmasın aranızda diye kızda bana sevgilinse Mağdem kendisi cikartsin beni takipten dedi orada çok küçük düştüm sonra bana sevgilimin beğendi hikayeleri felna SS attı daha çok sinirlendim üzüldüm hemen kızla konuştuğum ssleri sevgilime atıp bak görüyor musun yazma bana artık dedim direk beni arayıp ağzı*na s*çarım *rspu diye küfür etti ve dediki hemen kıza yaziyorsun ben sapığım herkese yazıyorum sevgili değilim diye dedi tehdit etti ailene derim yaptiklarini diye dedi bu arada kız tanıdık olabilir mis ogrenmesini istemedi ama ben o hakareti hak edcek bir şey yapmadım o an dediklerini yaparken ah ettim içimden iki gün sonra babası bunu dövmüş arabasını elinden almış küfürler etmis yani baya üzgün bitkin durumda şu an hala konusuyoz ve ben dedim ona ahım tuttu böyle böyle yaptığında ben ah ettim dedim çocuk bana hala diyorki sebepsiz yere aramızı bozdun sana bı hatam olmadı sen boşta kalınca böyle yapıyon diye söyledi ve ne cevap yazsam bilemedim kendimi suçlu hissettim yardım edin öyle bı cevap yazayım ki suclu oldigunu anlasin 🥲

Kızlar sevgilim dememe rağmen takipleştiği kızları çıkartmıyor?