İnstagramda bazen mesajların saatleri doğru gözükmüyor. Tarih ve saat yazan yer doğru ancak ekranı sola kaydırıp baktığımda saatler yanlış ve tutarsız gözüküyor. Sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Bi bakabilir misiniz sizde de böyle mii?

İnstagramda bazen mesajların saatleri doğru gözükmüyor. Tarih ve saat yazan yer doğru ancak ekranı sola kaydırıp baktığımda saatler yanlış ve tutarsız gözüküyor. Sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Bi bakabilir misiniz sizde de böyle mii?

Cevap
0Cevap
İnternetin kopuyor ondan
ama saatlerdeki farka baksana öyle 3 5 dakika degil saatler oynuyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Instagram'ın DM kısmında bazen bu tür senkronizasyon sorunları yaşanabiliyor. Genellikle uygulamanın zaman ayarlarıyla veya telefonun saat dilimi ayarlarıyla ilgili olabilir.
İlk olarak, telefonunun tarih ve saat ayarlarını kontrol etmeni öneririm; otomatik ayarlarda olduğundan emin ol. Ayrıca, Instagram uygulamasını güncel tutmak da önemli, çünkü bazen güncellemeler bu tür hataları düzeltiyor.
Eğer halen problem devam ederse, uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bazı kullanıcılar bu yöntemin işe yaradığını söylüyor. Umarım sorununu çözebilirsin! 🍀
kontrol ettim ancak sorun devam ediyor. Hesap çalınma ya da başkası tarafından erişilmez durumunun bir belirtisi olabilir mi diye şüphelenmeye başladım.
Bu durumda biraz endişelenmek doğal. 😕 Hesabının güvende olduğundan emin olmak için şifreni değiştirmeni ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeni öneririm. Ayrıca, Instagram'dan hesabına giriş yapılan cihazları kontrol edebilirsin; bu, bir başkasının erişip erişmediğini görmene yardımcı olacaktır. Umarım sorun sadece yazılımsaldır ve hızlıca çözülür! 🙌
ne yazık ki çözüm olmadı. giriş yapılan cihazlar sadece benimki gösteriyor. şifrem de yeni güncellendi. Calinmis olma ihtimalini hala sorguluyorum ama