Birçoğumuz sosyal medya kullanıcısıyız, malum. Sizce sosyal medya kullanımında nelere dikkat edilmeli?
Bu arada bunun için bir tane bence paylaştım. Sosyal Medya Kullananlara 5 Güvenlik Önerisi tıklayarak göz atabilirsiniz.

Birçoğumuz sosyal medya kullanıcısıyız, malum. Sizce sosyal medya kullanımında nelere dikkat edilmeli?
Bu arada bunun için bir tane bence paylaştım. Sosyal Medya Kullananlara 5 Güvenlik Önerisi tıklayarak göz atabilirsiniz.

Sosyal medyada kullanıcı olarak fazla aktif değilim fakat sosyal medya olayına ilgiliyim. Kişisel tecrübelerimden verebileceğim tavsiyeler şöyle:
Şimdilik bu kadar 💎
değerli görüşün için teşekkürler
Rica ederim 💎
Sosyal medya komple yanlış kullanılıyor. Sosyal medya tamamen bilgi paylaşımı için kullanılmalı. Kimin nerede kahvaltı yaptığının, nerede eğlendiğinin hiç bi’ anlamı yok. Sosyal içerikler, farkındalık üzerine bilgiler, biraz eğlence, biraz hüzün. Sosyal medyanın gerçek kullanımının bu şekilde olması gerekiyor ve kesinlikle dikkat edilmesi gereken şeyler de bunlar. Ben çok daha sosyolojik bi’ açıdan yaklaştım ama zaten en iyi cevaplar diğer kısımlarını özetlemiş.
Herkese nude atılmaz 😂
Sosyal medya kullanmayı bilmeyen toplumuz. Millet içerikler için , hobiler için takıp eder paylaşım yapar.
Bizim ahmak insanlar karı kıza yürümek için.
o kadar haklısın ki :D
Nude konusunda mı 😂
karı kıza yürümek için kullanılıyor genelde sosyal medya :D
Kesinlikle.
Zippo ve antika çakmak gruplarına bakmak için Facebook kullanıyordum.
Arkadaş diyor Facebook mu kaldı.
Mk delisi senin gibi instada 1000 tane kadın ekleyeceğime hobilerimi takip ederim demiştim cevap bile verememişti.
Bilmiyoruz ya sosyal medya falan
Her şeyi, bir şeyden ibaret sanan insanlar, en gıcık olduğum insanlar. Boş vermek lazım :D
Her şeye şüpheyle yaklaşmak gerek.
Haberlere, iletişime geçen kişilere, verilen linklere...
kesinlikle öyle
Cevap
7Cevap
Yanlış kişilere güvenmemek.
Sosyal medya kullanırken cahil olmamak lazm 😂 iyice öğrenilmeli uygulama
😂😂
😂...
Birde sormak lazım 😂
Aynenn aynen öğretilmeli bencede ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😅
Aynen öyle 😂
Doğru diyorsun
Bilgilerimizi paylaşım konusun da dikkatli olmalıyız.
çok doğru
herkesle samimi olmamak lazım
sadece sosyal medya için değil, gerçek hayatta da öyle olmalı ya :D
Yanlış insanlara ve yanlış sitelere
çok doğru
Siyaset. konuları girmem
aa herkesle sosyal medya harici de girilmemeli
Herkes ile samimi olmamak
En iyisi kullanmamak
Dayanabilirsen en iyisi öyle
her şeye
katılmıyorum ya