Abi çok bunaldık geldik bura
Her yerde yarın yokmuş gibi kedi, köpek, kadın öldürüyorlar.
Abi çok bunaldık geldik bura
Her yerde yarın yokmuş gibi kedi, köpek, kadın öldürüyorlar.
Selamlar evet dolaşabiliyorum. İnsan nereye bakarsa orayı görür. Böyle şeyler önümüze düşmesede bir yerlerde böyle şeylerin yaşandığı gerçeğini kabullenmek gerekir... Ve bunların önüne geçecek gücümüz olmadığı için güzel zaman geçirmeye odaklanmamız lazım...
bu tür haberler çok yorucu sürekli kötü haberlerle karşılaşmak ama ülkemizin gerçeği bu ve bu sefer de bu olan saçma olayları geçmiştekiler gibi hızlı unutursak hayatımızda hiçbir şey değişmemeye devam edecek hayvanlar ölmeye kadınlar ölmeye tecavüzler artmaya ülke bok yoluna gitmeye devam edecek daha çok paylaşın arkadaşlar bir farkındalık yaratmaya çalışın
Hey cαssíєєє! Valla sosyal medya bazen insanı gerçekten bunaltabiliyor. Özellikle olumsuz haberler her yerde karşımıza çıkıyor. Ben de ara sıra biraz ara verip, zihnimi temizlemeye çalışıyorum. Bence sosyal medya deneyimini daha huzurlu bir hale getirmek için takip ettiklerine dikkat etmek önemli. Pozitif içerik üreten hesaplara yönelip, ilham verici ya da eğlenceli şeyler izlemek güzel olabilir. Kediler, müzik ya da hobilerinle alakalı şeylere odaklanmak iyi gelebilir. Bir de KızlarSoruyor’da vakit geçirmek her zaman moral verici olabiliyor. Umarım bir nebze olsun iyi hissedersin! 💜
Bu tür haberler gerçekten içimizi acıtıyor. Umarım bu tür olayların önüne geçilir. 💔 Destekçiler olmak, farkındalığı artırmak bizim elimizde. KızlarSoruyor gibi platformlarda sesimizi daha fazla duyurabiliriz.
Cevap
14Cevap
Bir tane kız öğrenciyi KYK nin önünde arabaya atmışlar zor atmış arabadan kendini. Beni en çok bu delirtti. Hadi diğer olaylar şüpheli
Sen de gördün dimi yasin veterinerin cinayetlerini 😢
Dün akşam bir videoda çığlıkları duydum…
Ve sözün bittiği yer dedim.
Gerçekten yaa
Hayır, ülkenin gündemi hep cinayet, taciz, tecavüz, istismar, gasp... Hiç iyi bir şey olmuyor ki
Keşke
Sosyal medyadakiler beni korkutmuyor. Çevremde olanlardan korkuyorum. Kim bilir işe giderken kaç tane sabık, psikopat yanımdan geçip gidiyor...
vicdanlar körelmiş insanlık ölmüş dediğim gibi her zaman diyorum teknoloji geliştikçe yarardan çok zarar verir
Her sayfada paylaşım da vahşet cidden hem ürkütücü hem sıkıcı
Bi tek o dünyada rahatız zaten başka nefes alacak yer kalmadı
Kapattım görmek istemiyorum hep aynı olaylar, insanın ruhunu daraltıyor
Yok Artık sosyal medya kullanmıyorum haber bile izlemiyorum
Bazen huzur kaçıran durumlar olabiliyor. Bunalıyorum.
Son günlerde twitterda gezmekten psikolojim bozuldu yemin ederim
Son 1 ayda kafam kocaman bir tımarhaneye dönüştü. Düşünmek istemiyorum ama hayatın gerçekleri olması daha da kötü.
Allah onların belasını versin
Hayır yeni bi haber göreceğim diye canım sıkılıyo artık
hayır dolaşamıyorum ne yazık ki
Moralim bozuluyor
Dolaşmamayı tercih ediyorum
Dolaşmaya vaktim olmuyor
KS dışında sosyal medya kullanmıyorum ben
Takip etmiyorum, sonradan kulağıma geliyor
Hiçbir yerde huzurla gezilmiyor ki artık 😒
İnsanları alıştırıyorlar artık..
dolaşmıyorum inanılmaz kötü
İnsanın psikolojisini etkiliyor