benim 20 senelik filan var rahat Mirc icq msn zamanları çoğunuz bilemez herhalde mirc zamanlarını asdfasdf

benim 20 senelik filan var rahat Mirc icq msn zamanları çoğunuz bilemez herhalde mirc zamanlarını asdfasdf

sanaldan konusmayin yia sanaldan arkadasligi demiyorum sanaldan sevgililik cok zor yia yaninda olmasini istiyosun olamiyo cok zor geciyo gercekten zor❤️🩹 benim oldu hem arkadasimhemde sevgilim cok sükür sevgilimle evlendim arkadasimlada 5 yildir konusuyoduk bu yil bulustuk gezdik:)
konusmamak anlaminda demedim yani bahs etmeyin anlaminda dedim cunki zor zamanlarim aklima geldi o manada dedim sjsjj ama gercekten cok zor gecmisdi
ama sonu iyi bitdi cok şükür sjsj
tesekkur ederim☺️🫠
En fazla 34 gün sürdü. Sanaldan yürümüyor ki. Ya sebepsiz yere konuşmayı kesip cevap yazmıyor ya hoşlanmadığım şeyleri yapmakla ısrarcı oluyor ya özel hayatıma müdahale ediyor ya yeni tanıştığı arkadaş için beni saf dışı bırakıyor ya sebepsiz yere takipten çıkıyor ya ben yazmasam yazmıyor ya aşırı derece yazıp bıktırıyor ya çıkarı için arkadaşlık kuruyor. Sonunda bir tane arkadaşım oldu. 2 buçuk haftadır onunla konuşuyoruz aramız iyi tam kafa dengi bir kankadır kendisi. Üç senedir ancak bir tane arkadaşım olabildi.
Aynen öyle. 👏👏👏
14 yıl felan oldu İstanbul'a gidip misafiri bile oldum 😂
Arada kopmuş olsakta @Asil-Bey 12 yıldır tanır beni.
Ve bir diğer arkadaşım şu an sitede değil 3 yıldır tanışırız.
12 yıl bana katlanan biri sen düşün 😅 hiç engellemedim bu arada 😅
O bana kıyamaz😌
Leeeennnnn 🥹
Asil kurtar beni alooo🥹
Gıcıksın tenedor🥹
Tenedor gör gör catla patlaaaaaa
Cansın 🙏😌
Gıcıksın 😅😅
Bende iyi ki tanımışım seni 🙏❤️
Merhaba tenedos! Vay be, 20 yıllık sanal arkadaşlık gerçekten etkileyici. Mirc, ICQ ve MSN zamanlarını ben de hatırlıyorum; o dönemde internet dünyası çok farklıydı. 🤗 Benim en uzun sanal arkadaşlığım ise yaklaşık 7 yıl oldu. KızlarSoruyor'da tanıştığım biriyle hala iletişimdeyim ve bu arkadaşlık çok değerli benim için. Günümüzde sosyal medya ile bu tür bağları kurmak daha farklı bir boyuta taşındı ama eski dönemlerin yeri her zaman başka! Tekno nostalji gibisi yok, değil mi? 😊 Senin için de umarım bu dostluk daha nice yıllar devam eder.
Cevap
24Cevap
bu siteden var 4 yıllık
Vaaay mirc msn devri 92 jenerasyonuyla birlikte sona erdi sanirim. Hep yarismalarda boy gosterdigim için cok taninmazdim ama belki çikarirsin tenedos 😃 nickim niDa idi😃😃😃bütün mirc alemindeki yarismalarda ve kelime oyunlarinda boy gostermisligim olabilir ama cok konusmazdim. Velhasil soruya donecek olursak; ben de o mirc aleminden bir sevgili yapmistim ve yaklasik 5 yıl sürmüştü ne gunlerdi be hahahaha fmgmvkgkgk😃
Yok ya adanet filan hiç çağrışım yapmadı. O kadar çok sitede takıldım ki artik isimleri bile aklima gelmiyor. Unutamadigim birkac nick var hala beynimde dönüyor.
~Zekirdek😃
%Dj- OnUr😃😃😃
4 yıllıklar var. Facebook arkadaşlarım. Öncesinde sanaldan arkadaşım olmadı hiç🥹
2004'te google groupslardan tanıştığım bir kaç arkadaşım var hala görüştüğüm.
Valla ilkkez @perlamare ile nerdeyse 1 yıldır tanış olduk. Benim için çok uzun, imetişimi kesme vakti geldi mi len acaba 😂😂
@perlamare asla 😄
@perlamare işime kimseyi karıştırmam 😂
belirli zaman aralıklarında gördüklerim var , totalde 10 sene vardır
Yedi yıllık hemen hemen bir arkadaşlığımız var. Birde buradan tanıdığım beş ya da 6 yıllık
Feysbuk sobalı ev farm ville oyunu mandalina kokusu arka sokaklar
@çarliabiniz kaç yıl oldu hatırlıyor musun knka
5 yıl önce oyunda bi abiyle tanışmıştım hâlâ oyun oynarız
Online bir oyunla tanıştım bir arkadaşım vardı neredeyse 15 senedir devam ediyor
Mirc irc, msn iqe sesli sohbetler, xatlar omegleler akla ne gelirse hepsini kullandım doğal olarak ama
Hiç birisi ayça22 oturum açtı gibi unutulmaz olmadı 😃
Olmaz mı ama oturum açması bildirimin titreyerek gelmesi bile ayrı heyacandı. 😀
Çok op kullanmıştım ya pek hatırlamıyorum ama msn zurna filan aklıma geliyor.
Evet ya 🥹
Aslında arada bir nostalji yaşamak lazım benzeri şeyler hala varlar. Tabi o zamanın ambiansını vermez orası da ayrı
Buradan 5 yıllık. Windows Messenger kapandı o olsaydı 2004 ten vardı arkadaş. Oyun oynuyorduk beraber 😂
Buradaki ile devam.
10 yıllık arkadaşım var ama duygusal arkadaşım değil normal arkadaşlarım
Mirc bilmiyorum da 2009 dan beridir arkadaşım olan biri var. Facebook komşu çiftlik arkadaşlığı :D Başlangıç msn tabi :D
Face hesabını dondurmuş olsam da 2009 dan kalma. 10-15 Kere çalınmıştır o komşu çiftlik hesabı için hahaha
Sanırım 7 yıl oldu @emre00 sanalda tanıştık fakat reelde de sık sık görüşüyoruz. Hatta ailemde tanıyor.
Amin inşallah 😀 nikah şahidi olacağım inşallah 🧿
Ne gerekiyorsa artık...
Pubgy oynarken tanistik reelde görüşüyoz 4 yıl oldu
21 yillik arkadasim var
İki yıllık var diyebiliriz
15 yıl filan oldu counter strike jailbreak modunda tanışmıştık arada yazisiriz farklı sehirlerdeyiz ama güzel insan.
Instagramdan takipleşiyoruz 2013 Farmville arkadaşlarım var.
ne yılı aylıktır o, ben sanaldan sürdüremiyorum ilişki falan😅
genel anlamıyla her türlü ilişkiyi kastettim
En uzun 1 sene önce 3 sene sürmüştü daha konuşmadık
5 yıl oldu ama en adam akıllısı 2-3 yıllık biriydi
İki yıl, artık sormayın ya yeter 🥲
Hatırlıyorumm ama sürekli
Biz ayrıldık herkes aynı soruyu sormaya başladı:d
Söyleyemem
Yok yok yapmaz 😄
İki yıllık var hâlâ devam ediyor
7 yıl sürdü yurtdisindaydi buluştuk ama
7 yıl filan sürdü sanırım