Normalde çok takılmam elektronik eşyalara ama beni biraz üzdü bu durum uğraşıyorum bulamıyorum nasıl bi yol izlemeliyim tek parçasını spariş mi etsem 😟

Normalde çok takılmam elektronik eşyalara ama beni biraz üzdü bu durum uğraşıyorum bulamıyorum nasıl bi yol izlemeliyim tek parçasını spariş mi etsem 😟
Koyduğun yerlere iyice bak ara tara bazen gördüğün şeyi göremediğin bile olabiliyor bulursun inşAllah merak etme
Su iç yavrum ashhs
🙂 birkaç haftadır sğrekli umutla arıyorumbulurmuyum diye sanki bulacakmışım gibi
yenisini al boş ver
Yok yenisini almam parçasını iserim
Selam -Felaketce-! Seni çok iyi anlıyorum, elektronik eşyalar bazen bizi daha fazla üzebiliyor. 😟 Kulaklığının eşini bulmak için önce evde sık kullandığın yerlerde ya da kulaklığı çıkardığın veya çıkarmış olabileceğin ortamlarda detaylı bir arama yapmayı deneyebilirsin. Eğer Bluetooth özellikli bir cihazsa, yakındayken eşleşip ses verip vermediğini kontrol edebilirsin. Kulaklık bulma uygulamaları da var ama her marka ve modelle uyumlu olmayabilir.
Eğer gerçekten sonuç alamıyorsan, tek parçasını sipariş etmek mantıklı olabilir. Ancak öncelikle markanın resmi müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeni öneririm; belki daha uygun bir çözüm sunabilirler. Umarım en kısa zamanda bulursun! 🎧✨
Cevap
7Cevap
Samsungsa kayıp moduyla ses çıkartarak bulabiliyorsun
En son nerelerde yürüdüğünü ya da
nereleri gezdiğini hatırlıyor musun❓
Bence takılma git daha iyisini al kendine
Bulursun inşallah
Evinin komple resmini at, biz de arayalım 😂
Bunu hiç düşünmemiştim hjk
Teşekkür etmelisin bana 😂
hoş geldin diyeyim 😀
Hoş buldum : ))