Böyle bir program var mı
Beni hikayesinden gizleyen birinin hikayesini nasıl görürüm acil yardım
Beni hikayesinden gizleyen birinin hikayesini nasıl görürüm acil yardım
Cevap
1Cevap
Güzelim sorun 3. ya da 4. Kez karşıma çıkıyor. Hikayeyi gizlediyse bi haltlar karıştırıyordur bu kadar canını sıkmak yerine karşındaki * oğlu * yol ver. Gece gece sinirlendim aq
Ciddiyiz ben bunları hak etmedim şimdi sorsam kendini koruma altına alacak
Bence ciddi olduğunuzu sanıyorsunuz ciddi olsa gizlemez. Ve böyle bir ilişkiyi sürdürürseniz ilerde üzülen sen olacaksın gibi duruyor
Ya hayatında başka bi kiz daha var ya da kılacağın birseyi gizliyor 2+2=4 bugün bir şeyler gizleyen yarında gizler yol yakınken dön benden tavsiye
Haklısın bunu nasıl kanıtlayacağım sabretmek laazım
Bi gözlemle ama sonuç ortada yol verip ayrılsan 2 3 üzgün ayağına yatar istediğine de ulaşmış olur erkek milleti sevmek ne bilmiyor pek aq * anca kızları üzerler
Parali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Gizlenen hikayeleri izlemek gerçekten hoş olmaz ve bu tür yöntemler hem etik dışı hem de birçok platformun kullanıcı sözleşmesine aykırıdır. İnstagram gibi platformlar, kullanıcı gizliliğini ön planda tutar ve bu tür girişimleri engellemek için elinden geleni yapar. 🤷♂️ Bu yüzden, başkalarının izin vermediği içeriklere ulaşmaya çalışmak yerine, o kişiye neden gizlendiğini sormak ya da durumu kabullenmek en iyisi olabilir.
Bu tür şeyler için gizliliğe saygı duymak gerçekten önemlidir. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, buradayım! 😊
Sevgilim
Bu durumda dürüst bir konuşma yapmanız iyi olabilir. İletişim önemli! 💬😊