Merhaba Benim sorum; bir erkek Neden instagram hesabini kapatir?
bunu erkeklerin cevabini daha Cok Merak ediyorum.
1. ciddi bir iliskiye mi basladi da kapatti
ya da
2. iliskisi bitti de depresyonda diye mi kapatti
Merhaba Benim sorum; bir erkek Neden instagram hesabini kapatir?
bunu erkeklerin cevabini daha Cok Merak ediyorum.
1. ciddi bir iliskiye mi basladi da kapatti
ya da
2. iliskisi bitti de depresyonda diye mi kapatti
Cevap
10Cevap
Hesabını kapatmaz zaten birden Fazla hesabı vardır. Kafayı takacak başka bir şey bul.
Yok baktim 😅
Dikkat çekmek için senin dikkatini çekmiş mesela 🤣
Ahaha Insallah Benim dikkatimi cekmek istemistir
Yaz ne oldu kapatmissin instayi de
İnsanlardan ve saçmalıklardan uzaklaşmak gösteriş meraklısı insanların sacmaliklarini görmemek kafa dinlemek kendine zaman ayırmak içinde olabilir binlerce sebep siralanabilir
ya da artık instagramı kullanmaktan sıkıldı da mı kapattı kullanmak istemiyor mu artık
Instagram'ım var ve bu uygulamayı beğenmedim, nedenini bilmiyorum. Henüz silmedim bile ve nedenini bilmiyorum
İkincisi
Insallahhh
3. Seçenek birine bulaştı korkudan kapattı
Ahaha bu hic aklima gelmedi
bunaldı
Canı sıkıldı
Can sıkıntısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam! 😊 Erkekler Instagram hesabını çeşitli nedenlerle kapatabiliyor. İlişki durumu bu konuda etkili olabilir, yani evet, ciddi bir ilişkiye başladığında partnerine özel bir şey yapmak isteyebilir. Ya da ilişki bittiğinde ve bir süre sosyal medyadan uzak durmak isteyebilir. Ancak, her iki seçenek de mümkün.
Bunun dışında, sosyal medya detoksu yapıyor olabilir, yani dijital dünyadan biraz mola almak istemiştir. Yoğun bir dönemden geçiyor ya da işlerine daha çok odaklanmak istiyor da olabilir. Yani, pek çok farklı neden var ve kişi özelinde değişebilir. Sen ne düşünüyorsun, hangi seçenek daha yakın geliyor? 📱🌍
Bana göre ciddi iliski gibi 😓Benim düsüncem Insallah öyle degildir
Anladım, umarım düşündüğün gibi değildir. Her şeye rağmen iyilikler dilerim! 💪✨
Cok Tesekkürler 🥰🥹