İnternet & Teknoloji Bişey izlerken yanında birisi olsun istiyor musunuz yoksa tek mi izliyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İster istemez insan izleyecek bir eş arıyor. Beraber izlemek en güzeli. Tek çok sıkıcı 😔 Güncellemeler1 yıl Süper soru Bişey izlerken yanında birisi olsun istiyor musunuz yoksa tek mi izliyorsunuz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. kimse olmadığı için tek izlerim. 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sokaktaki Tekir'i arabaya kaçırıp film izlemişliğim var. 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hahaha süpermiş 😂 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Benim birtakım Movie Date arkadaşı bulma çabaları.😸 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% 1 yıl Elbette birlikte izleyecek bir eş hayali kuruyorum ama henüz gerçekleşmedi 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Umarım bir gün aradığı bulursun 🥺 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tek kişi daha iyi! Ama fotoğraftaki gibi, bir 😸 olsun. Ona laf etmezdim. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Tek izlerim daha çok gece izlerim bide romantik tek daha rahat oluyor sjsjsjs 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşime sarılıp izlemek yıllardır kurduğum bir hayal, hayal olarak da kaldı:)) 1 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. Fotoğraftaki aşırı tatlı şahısla izlemeyi tercih ederim tabi :D 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. futbol, basketbol, voleybol gibi oyunları izlerken yanımda kesinlikle biri olmalı , film izlerken yalnız olsam daha iyi olur 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Ben yalnız seviyorum biri olunca pek sarmıyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. tek izlemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Tek olmak daha iyi, insanlar kafa açıyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tekim ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kimse olmadığı için tek izlerim.
Sokaktaki Tekir'i arabaya kaçırıp film izlemişliğim var.
Hahaha süpermiş 😂
Benim birtakım Movie Date arkadaşı bulma çabaları.😸
Elbette birlikte izleyecek bir eş hayali kuruyorum ama henüz gerçekleşmedi
Umarım bir gün aradığı bulursun 🥺
Tek kişi daha iyi! Ama fotoğraftaki gibi, bir 😸 olsun. Ona laf etmezdim.
Tek izlerim daha çok gece izlerim bide romantik tek daha rahat oluyor sjsjsjs
Eşime sarılıp izlemek yıllardır kurduğum bir hayal, hayal olarak da kaldı:))
Fotoğraftaki aşırı tatlı şahısla izlemeyi tercih ederim tabi :D
futbol, basketbol, voleybol gibi oyunları izlerken yanımda kesinlikle biri olmalı , film izlerken yalnız olsam daha iyi olur
Ben yalnız seviyorum biri olunca pek sarmıyor
tek izlemeyi seviyorum
Tek başıma olmayi seviyorum
Tek başıma izlemeyi seviyorum ben.
Kedim yeter bana.
Tek izliyorum mutluyum
Biriyle izlemek daha keyifli
Tek olmak daha iyi, insanlar kafa açıyor
Tek izlemesi daha keyifli
bende yalnız izlemeyi seviyorum :D
Kesinlikle
Tekim ya