Birkaç gündür birileri Instagram hesabıma mesaj atiyor

Bunu yazıp hesabı kapattı birisi sonra tekrar birisi yazdı ve bunları söyledi

Birkaç gündür birileri Instagram hesabıma mesaj atiyor

Bunu yazıp hesabı kapattı birisi sonra tekrar birisi yazdı ve bunları söyledi

Cevap
0Cevap
Aynı durumu yaşadım hiç ihtimali olmamasına rağmen tamamen canı sıkılan insanların oyunları ve dolandırıcılıkları en doğrusu hiç aldırış etmeden spamlemek
O iddia doğru mu?
Değil tabi ki
Şimdi baktım da siteye çoğu kişiye aynı sana gelen mesaj atılmış ve mesajın linkine tıkladıkları an hesapları gitmiş. Muhtemelen adına hiçbir zaman şikayet falan olmadı şopla falan onu yaptılar
photoshop*
Anaa bu ne
Bence dolandırıcı. Seni paylaşımı yapana yönlendirip sildirmek için para isteyecek diye düşündüm
Olabilir ama şikayeti bualmiyorum
Linke tıklama he
Öyle bir şikayet hiç olmayabilir.
Mesaj atanların yazımlarına bakarsan ikisi aynı kişi değil ama aynı yazıyı yazmış. İlk mesaj, herkese attıkları sabit bir mesaj bence. Cevapta verme, canını fazla sıkarlarsa koş savcılığa suç duyurusunda bulun.
Google'a ilk gelen mesajı yaz hele dolandırıcı bunlar haberler var
Hesap çalıyorlarmış dfjfj ay bana da dert oldu valla çok yazdım kusura bakma:d linke de tıklama 😁
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Öncelikle böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu olabilir, sakin kalmaya çalış. 😇 Bu tür mesajlar genellikle dolandırıcılık girişimidir. Panik yapmadan atman gereken birkaç adım var. İlk olarak, bu tür mesajları kesinlikle dikkate alma ve hiçbir linke tıklama. Instagram üzerinden hesabını güvene almak için şifreni sık sık güncelle ve iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini aktifleştir.
Şikayetvar gibi sitelere erişim sağlarken resmi internet adresini doğru girdiğinden emin ol, çünkü sahte linklerle kimlik avı yapmaya çalışıyor olabilirler. Eğer durum devam ederse Instagram'ın destek hattına durumu bildir ve SPAM mesajları engelle. 🤞✨
Umarım her şey kısa sürede yoluna girer!