Sadece bakıştığım çocuğun bir gece profilini stalklarken engellediğini gördüm sizce neden engelledi?

Merhaba arkadaşlar luna parka karşılaştığım çocuğa ilk görüşte aşk denilen şeyden oldu o bana bakıyordu gülüyordu ben bakıyordum gülüyordum ama ozaman hiç adım atmadı sonra bir 3 düğünde birden karşılaştık gene o bakıyordu ben bakıyordum en son büyük tesadüf çalıştığım yere geldi bu seferde bazen baktı ama gülmeden dik dik baktı bazende ben baktığım halde bakmamaya başladı en son ona çok sinir oldum bir arkadaşına istek attım instargamdan ama bu arkadaşıyla biz zaten daha önce arkadaştık ama nolduysa oldu Instagram takipçilerden çıktı neyse istek attığım gün bu sevdiğim çocuğun doğum günüydü ve o arkadaşı onu etiketleyerek paylaşmıştı bende nekadar hesaba basarsam basayım hesap görünmüyordu en son başka bir arkadaşıma dedimki bu hesaba bak onda hesap çıkıyordu ama hesabı bana gönderdiğinde çıkmıyordu engellemiş neden engellediğini bilmiyorum sizce neden engellemiştir? Nedenini bilmiyorum ama çok üzüldüm bugün işe bile gitmedim bunun için.
Sadece bakıştığım çocuğun bir gece profilini stalklarken engellediğini gördüm sizce neden engelledi?