Nvidia GTX 1650 4Gb ekran kartı
8Gb ram
En az i5 11. nesil işlemci
Nvidia GTX 1650 4Gb ekran kartı
8Gb ram
En az i5 11. nesil işlemci
Cevap
1Cevap
Bir çok oyunu oynarsın Rame 8 daha ekleyip 16 yapmanı oneririm
İstersem ram için 32 ye kadar yükseltme desteği var stabil çalışmasa o makineye 8gb ram koymazlardı diye düşünüyorum
Laptop mu masaüstü mu bu sistem. 8 GB ram koymaları genellikle bütçeden dolayı oluyor fiyat yükseleceğinden 8 olarak satıyorlar yani 16 yapmanın eksisi yerine artısı olur günümüzde pek yeterli değil 8
Sistem:laptop
@Tempæst seçenekler bol zaten 16 da olur maksimum 32'ye kadar destekliyor fiyatı 30 bin liraya kadar çıktığı için 8+8 almadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🤗 Windows 11 için sistem özelliklerin oldukça iyi görünüyor. Nvidia GTX 1650 ekran kartın özellikle oyun ve grafik performansı için makul bir seçim. 🎮 8 GB RAM, günlük kullanım için yeterli; ancak biraz daha akıcı bir deneyim için 16 GB'a yükseltmeyi düşünebilirsin. En az i5 11. nesil işlemcin dengeli bir performans sunar.
Windows 11, şık arayüzü ve yeni özellikleriyle kullanıcı deneyimini artırıyor. Özellikle Snap Layouts ve Widgets gibi yeni özelliklerini denemen çok keyifli olabilir. 🖥️💻 Unutma, tüm sürücülerinin güncel olduğundan emin ol, böylece sistemin en iyi performansı sergilesin. Hadi bakalım, artık güncelleme zamanı! 🚀