Bir kadın, neden, yüzyüze tanıştığı, bildiği erkeği instagramda takipden çıkartırda, kendisi takipden çıkmaz?

Bir kaç kız, farklı zamanlarda farklı durumlarda, beni takipden çıkardılar.

Hepside gerçek hayattan tanıştığım, bildiğim kızlardı, kimisi çok sohbetimin olduğuydu, kimisi az olduğuydu. Kimisi hiç olmadığı ama ortamdan gördüğüm, bildiğim, selamlaşıp, geçtiğim biriydi. Kimisine hiç yazmadım. Takipden çıkardılar. Kimisine arkadaşca yazdım. Takipden çıkardılar, kimisinede ilgimi belli ettim, çok zoru oynayıp, takipden çıkardılar. Ama merak ettiğim şey şu. Onlar beni takip etmeyi bırakıyor ama. Benim onları takip etmem devam ediyor. Kardeşim madem beni takipden çıkarıyorsun, ozaman benimde seni takip etmemi çıkarda, beni uğraştırma. Acaba ne demeye getiriyorlar? Amaçları ne? Beni takipden çıkarınca, benim onu takip etmemi çıkartmayınca, amacı. Takipçi kasmak mı, yoksa, amacı. O benim paylaşımımı görsün, ben onunkini görmiyim mi? Birine yazıp, etmiştim, geri ekledi beni. Acaba hepsi böyle olur muydu? Yorumlarınızı bekliyorum. Düşüncelerinizi açıklayın. Kızlardan ve erkeklerden fikir bekliyorum.

Kendisi takipçi sayısı azalmasın istediği için
Sana bir gönderme, bak seni çıkardım, sende beni çıkar gibi bişey
Sana gönderme, bak bana yürümedin, konuşmadın, paylaşımımı beğenmedin. Bende çıkardım seni diyor
Başka bişey yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir kadın, neden, yüzyüze tanıştığı, bildiği erkeği instagramda takipden çıkartırda, kendisi takipden çıkmaz?