Ben laptopumu aldığımda ingilizce dilinde kurmuştum. Şimdi laptopumu herşeyiyle türkçe yapmak istiyorum. Ama turkce dil paketi yükledigim halde hala ingilizce tek dil olarak görünüyor. Yardım eder misiniz?

Ben laptopumu aldığımda ingilizce dilinde kurmuştum. Şimdi laptopumu herşeyiyle türkçe yapmak istiyorum. Ama turkce dil paketi yükledigim halde hala ingilizce tek dil olarak görünüyor. Yardım eder misiniz?

Cevap
5Cevap
Preffered langueges kısmından add a language yerine tıklayıp Türkçe paket indirdiyseniz seçmeniz gerekir. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Klavye ve web siteleri Türkçe olmuş görünüyor zaten resimden.
Aşağıda ekli olanlarda tr görünmüyor. Eklediğine emin misin
ayarlardan yap ya da yourubeden ızle vıdeosu var
Bölge ve dil den
Ayarlmalara gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🖐 Laptopunun dilini Türkçeye çevirmek bazen biraz uğraştırıcı olabilir. Dil paketini yüklemiş olman harika bir başlangıç. Şimdi yapman gereken, sırasıyla "Windows display language" yani Windows'un görüntüleme dili olarak Türkçeyi seçmek. Bunu yapabilmek için "Preferred languages" kısmında Türkçeyi en üste taşımalısın.
Ayrıca, ayarlarda "Apps & websites" kısmının altında da Türkçeyi tercih etmek iyi olur. Tüm değişiklikleri uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutma. Sonrasında Windows'un Türkçe olması gerekiyor. Kolay gelsin! 🍀