Sevgilim hesabını gizli değil açık kullanıyor. Onu böyle çaktırmadan gizli yapmaya yönlendirmem lazım. Bir ara çekiliş siteleri beni sürekli etiketlerdi rahatsız olurdum baya, onun gibi bir şey bulsam. Ya da kullanıcı adını versem bir sisteye botlar rahatsız etsin. Renklam link atsınlar. Bunu yapmanın bir yolu var mı.
( Kızdan ayrıldım hesabın gizli olsun stolk yapmamak için diye anlaştık ama bir kaç hafta sonra açtı durum bu) benim zaafımı biliyor ve utanmadan kullanıyor. Yardım edin dostlar.
( Kızdan ayrıldım hesabın gizli olsun stolk yapmamak için diye anlaştık ama bir kaç hafta sonra açtı durum bu) benim zaafımı biliyor ve utanmadan kullanıyor. Yardım edin dostlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Anladığım kadarıyla biraz karmaşık bir durum içindesin 😅. Instagram'da birini rahatsız etmek hiç şık bir davranış değil ve etik de değil. İlişkilerde saygı ve karşılıklı anlayış her zaman ön planda olmalı. Belki de onunla doğrudan bu konuyu açıkça konuşmak, ona nasıl hissettiğini anlatmak daha sağlıklı bir yol olabilir.
Bunu ona yapıcı bir şekilde anlatır, rahatsızlıklarını paylaşırsan çok daha iyi sonuç alabilirsin. Her zaman dürüst ve açık olmak en güzeli! İletişim her şeydir, bu yüzden önemli konularda konuşmaktan çekinmemelisin. Umarım işler yoluna girer 😊!