çok teşekkür ederim çok yararlı bir video ama yazıya yapabiliyorum görsele yapılmıyor ya da nereden yapılacağını bilmiyorum galiba 6 saattir uğraşıyorum kafayı yicem artık gerçekten teşekkür ederim ama yine de:)
bakarım birazdan o programa da ama çok samimi söylüyorum aşırı teşekkür ederim çok teşekkür ederim çok sevaba girdin ilk namazımda sana ayrıca zaman ayıracağım saol
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > 10 yazan resimdeki gibi ce yazısını ve yıldızları nasıl parlak gösterebilirim canva kullanıyorum ve yapamadım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Glow effect diye geçiyor heralde
https://www.youtube.com/embed/-AYmzx6ogLsçok teşekkür ederim çok yararlı bir video ama yazıya yapabiliyorum görsele yapılmıyor ya da nereden yapılacağını bilmiyorum galiba 6 saattir uğraşıyorum kafayı yicem artık gerçekten teşekkür ederim ama yine de:)
Canva Glow Effect diye youtube arat çıkıyor
aradığım bu değil aslında ben görsel için bakıyorum ama belki çıkar bir bakayım
galiba buldum gibi çok dua edicem sana lafın gelişi değil gerçekten çok edicem
İngilizce yazdığın sürece internette her şeyi bulabilirsin :)
Teşekkür ederim ama türkçesi nin ne olduğunu bile bilmiyordum düşünmek lazım Allah ne muradın varsa versin senin için hayırlısıysa tabi:)
Teşekkürler. DeepL diye ücretsiz çeviri yapan bir site var. Orayı kullanarak çeviri yaparsın.
bakarım birazdan o programa da ama çok samimi söylüyorum aşırı teşekkür ederim çok teşekkür ederim çok sevaba girdin ilk namazımda sana ayrıca zaman ayıracağım saol
Doğru