Aayy yapmayin ama artik kuzum, cook simartiyorsunuz beni 🥳🤪
Ayy teknoloji ne kadaaaan guzel bisi diil mi 🙃?
Aayy yapmayin ama artik kuzum, cook simartiyorsunuz beni 🥳🤪
Allah bu efekt isini bulandan razı olsun 😎😬😬
Teknoloji süper bişey de efekt hile yapmak ama. İkisi aynı şey deeelllll😂😂
Bu efektler yüzünden tanıştığımız hatunları hamama pardon SPA'ya götürmek zoruna kalıyoruz sonaaaaaaaa. 😂😂
Allah baska dert vermedin kardes 😉
Benim teknolojiye ihtiyacım yok ben zaten genç gösteriyorum
Hahaha kucul de cebime gir 😉
Küçüleyim mi
Gerek yok, onu yaptin zaten 😏
Yüzüne pempe ışıltı, mezoterapi, gençlik aşısı yaptırsan aynısı olursun zaten abla
Ayy dur yazim onlari bi kenara 😅😅📝
Hic alakam yok o islerle desem 🫣🫣
Kulak asinaligi var ama ilgim olmadigindan bilgim de yok 😝
Wallahi de yok ayol. Ben Alm'dayim, burada oyle tr'deki gibi estetik ve bakim cilginligi yok pek kadinlarda. Daha cok dogal seviyorlar 🥰🥰
Ben de onlara uyum sagladim sanirim 😇
Insan kendini her haliyle sevmeli bence 🥰🥰😇
Allahim ya, ben de anlamiyorum bu turlu nedir bu herkesteki estetik sevdasi 🤦🏻♀️
Ya diyorum insanlarin cani sıkilıyor ya da paralari cok 🤣🤣
Saka bi yana, kendinizle barisik olmayi ogrenin artik arkadaslar
Yani dort dortluk kimse yok, herkeste var bir kusur, ama bunu kafaya takip buyuttukce psikolojinizin bozulmasindan baska bisi cikmaz ortaya 😪
Bak ben 45 yasindayim ama kendimle gayet de barisigim😎😎. Yuzumde kirisikliklar, sacimda beyazlar var, mutlaka birsuru baska kusurlarim da var, ama kendimi oldugum gibi seviyorum 🥰 oyy canim kendim 🤗🪷❤️
İyi hoş demişsin de ablacım kendinle barışıksan neden sürekli profil fotoların efektli ve full göz
makyajın var. Bence sen de kendinle
barışık değilsin kızma bana güzel, iyi
görünme çabası içerisindesin site
içinde 🤷beni ise aynaya baktığımda
kendimi genç güzel görmek mutlu
ediyor. Ben küçüklüğumden beri yüz
güzelliğine önem veririm. Siteye de
yüzümü hiç koymadim. Koyacak olsam bile efekte ihtiyaç duymam. Botoksu da fazla yaptığım mimikleri kontrol altına almak için yaptırdim yani bana bi güzellik katmadi ekstradan xcxx dudağımda falan yok yani. Ağir, koyu cart curt göz makyajı vs de yapmam zati🤷
Goz makyajini seviyorum ama napimm 🥰 yaptigim tek makyaj da bu zaten. Onun disinda ne ruj ne fondoten bisi kullanmam, yoktur hatta bende 🫣 ama bu yasima kadar hicbisi de yaptirmadim ne yuzume ne de baska bi yerime. Yani bu karsi oldugumdan falan degil tabiki, ilerleyen yaslarda belki ben de ihtiyac duyup yaptiricam. Ama genclerin daha tazecik cildine bu kadar makyajla, estetikle yuklenmeleri bana garip geliyor 😕🫤
Makyaj, estetikden söz etmedim ki zati onları yaptır da demedim sana yukarda yazdıklarım vitamin takviyesi gibi bir şey xvxc. Cok mimik yaptığım için de göz çevrem erken kırişti o fazlalasmasin diye oraya yaptırdım sadece. Hem 28 yaşında başlamayi tavsiyel ediyor doktorlar neyse şu kadının saysafini incelersen ne demek istediğimi anlarsın 🤷
www.instagram.com/.../?igsh=MTJ6cHAwZTN3dmdlMQ==
canım ben seni zaten bu konuda suclamiyorum, yanlis anlama beni. Herkesin kendi vucudu kendi hayati. Istedigi gibi kullanmakta ozgur. Ben sadece insanin kendiyle barisik olmasindan tarafim 🥰🥰
Ama botoxun da ileri yaslarda zarar verdigine dair bikac video izlemistim, hatta amerikada bazi yerlerde yasaklaniomus falan diyordu, cilt sagligini bozdugu icin. Yanlis hatirlamiyorsam zmnla o botox maddesindeki kalintilar cilt dokusunun altina yerlesip cogaldikca zararli bir katman mi ne olusturuyordu, tam emin diilim. Ama bulursam videoyu buraya atarim 👍👍
Gondermis oldugun kadinin sayfasini da incelicem 😉😘
Bi tanesini kaydetmisim buldum.. digerlerini de bulursam atarim canım
www.instagram.com/.../?igsh=MTQ0dzlkbnk4dW9iaQ==
O botoxu asmis neler neler yapiodur 🤣🤣
Adrenochrome diye bir madde var mesela, zenginlerin ölümsüzlük iksiri duymusundur cocuklardan elde edilen ya da buna benzer daha niceleri 😏
😬😬😘
Bitte 😊😘
Kiz dur ayol aska falan donusmesin iliskimiz. Bakk pesin soylim bu efektli halim, sok olma sonra nikah masasinda 😂😂😝
Hehehe tmmm o zmn rahatladim 😇😇
🙃😘
Merhaba! Teknoloji gerçekten de harika bir şey, değil mi? 😄 Efektler, filtreler ve daha nicesi işimizi kolaylaştırıyor ve bir tıkla işlerimizi güzelleştiriyor. Özellikle sosyal medya platformlarına yüklenen fotoğraf ve videolardaki efektler sayesinde herkes adeta birer sanatçı olabiliyor. 🖌️✨ Senin de bu yeniliklerden keyif alman harika! Ben de kendi çektiğim fotoğrafları bazen farklı efektlerle süslemeyi çok seviyorum; sonuçlar her zaman şaşırtıcı oluyor. Bakalım teknoloji bizi daha ne kadar şaşırtacak, birlikte göreceğiz! 🚀🌟
Bakalim bakalim bacim 😅
Aynen öyle, her gün bir yenilik! 😅✨ Bakalım sıradaki sürpriz ne olacak! 🚀
Cevap
13Cevap
Evet güzeldir teknoloji
Soruna bile yapay zeka cevap verebiliyor artık düşün :))
Kesinlikle, korkulur walla 🙃
Sen zaten dışla güzelsin ki, ne işin olur efektle falan
Hahaha ihtiyacin mi var sanki deli😂
Var var olmaz mi, baksana ne kirisiklik ne beyaz sac kalmadi 😎😬
🥰🥰😘
Senin efekte faydan var 😅
Dur yaaa , var bu terste bi işlik 🤨🤪
En at hırsızı bile best model :d
Ayy hic deee ustume alinmadim ayol 😎😎😝
Bak yaa kuzum benim nasil da tanio beni 😉😇
Ahaha evet. Ölüyü diriltir 🤣
Opsttt dur bakalim yawrum daha olmedik 🙃🤣
Ahaha senin için demedim ayol. Fotolara renk veriyorlar ya 😂
Sormaa yaa, bn bile kendime asik olucam nerdeyse 🫣😜
Biz olunce de arkamizdan renklendirsinler bizi 🌈
Ahahha sen aşık olunmayacak kadın değilsin ki zaten tatlım 😘
🙃🙃😉🥰😎
Sen kendin süpersin zaten soru neymiş :)
🙃🙃😉🥰
efekt kullanmam
En guzeli 😇😇
Amin
Hahahah😁🤣
evet güzel tabiki
Guzel seylerin de kaymagini yemek lazim dimj 😋
Çok gozal
Dimi ama yaaaa😬🙃🙃
Kesinlikle 🙃
Teknolojiye ilgim yok
Bak yaa , bu devirde hem de 🤦🏻♀️