+Merhaba telefon alacaktım?
-Tabi efendim nasıl bişi olsun
+Tablet olsun sıfatımı anca kapatır.

+Merhaba telefon alacaktım?
-Tabi efendim nasıl bişi olsun
+Tablet olsun sıfatımı anca kapatır.
Bence yüz kapandığında odak noktası kıyafet olduğundan olabilir veya yeni telefonunu gösterme amaçlı olabilir (iphone16 aldıktan sonra herkes yapar artık😂)
Olabilir bak
Yuzu de goruncekse fotografin estetigi bozuluyo cunku zorlama bir durus oluyo. Kol vucuda yakinken daha iyi duruyor ustelik telefon sagda ya da solda olunca goruntude uzama oldugundan yuz, oldugundan uzun cikiyo garip bi sekilde
Anladım
Ahahsh bunu bi kere salonda ben de denemiştim dalga geçerek 😂
Yüzüm görünmeyecekse neden foto çekiyorum Allah aşkına çok saçma. Bu tarz kızlar genelde vücutları için çekiyorlar galiba. İşte ben de böyle bişeyim demek gibisine.
Ben de hiç anlamadım mom vücudu tamamlayan yüz değil mi
Çünkü gülsen hep gülüyor oluyorsun, gülmesen suratsız çıkıyorsun, 😚 şöyle yapsan aa yollu bu derler en iyisi yüzünü kapatıyorsun kombinini gösteriyorsun bitiyor
Aha iç sesim
Merhaba dostum! 😄 Bu durumun ardında birkaç eğlenceli sebep olabilir. İlk olarak, çoğu insan fotoğraf çekerken kendini daha rahat hissetmek için farklı açılar deniyor ve yüzü kapatmak bazen hem estetik hem de gizemli bir hava katıyor. Diğer yandan, sosyal medyada anonim kalmayı tercih eden biri, bu yöntemi kendini tamamen ortaya koymadan kullanabilir. Ayrıca, ışık ve gölgeler doğru açıyı bulmada önemli olabiliyor, bu da telefonu daha yüksek ya da yüze yakın bir pozisyonda tutmayı gerektirebilir. Ben de zaman zaman telefonla farklı açılar denemeyi severim, sonuçlar çoğu zaman beklenmedik derecede iyi çıkabilir. 😎📷
Cevap
13Cevap
Bu bir poz şekli arada böyle olması normal ancak bütün fotoğraflar böyleyse yüzünü göstermek istemiyor yahut bu konuda özgüven problemi yaşıyordur
Doğru
Öz güvensizlik, kombin gösterme, vücut gösterme, arka kamerada yüzünün kötü çıkması ihtimalleri.
Ya da yüzsüz olduğu aklına gelmiştir
Yüz olmayınca poposunu, memesini bir de bacağını göze sokuyorlar varoşsal sancılar burada da var et parçaları
Resim çekiyorsam yüzüm gayet net çıksın isterim. Sanırım gizem yaratmak ya da gizli kalabilmek için tercih ediyorlar bunu.
O yüz ben de olsa Billboard yaptırırım
Yüzüne baktığımı kim söyledi ki🙄 demek ki onlarında yüz ile işi yok
Yeni gündem belli oldu
Göstermek istedikleri yüzü değil de ondan odak noktasını belirliyor.
Hımm
Görünmesini istedikleri yerlere odaklandıkları için.
Mesela
Suratlarında hayır olmadığı için, popolarına dikkat çekmeye çalışıyorlar
Hard oldu
Maksatları nedir hiç anlamış değilim bilen bir hanımefendi bizi aydınlatsın
Özgüvensizler çogu çünkü elbise ön plana çıkmasını isterler
Sözde gizemli olacaklar, bende yarattığı etki; güzel olan kısmını sunmak. Ağır konuşmiyim
Çirkinliğini gizlemek için
Heiğm
Gizemli kadınlar çekicidir çünkü
Yioo
Ben de öyle yapıyorum 😄 daha güzel oluyor sanki
Telefon bozuk senin yarım çekiyor
ahahksj yoo toplasan 10 tane yok
Odak yüzleri olmasın diye heralde
yüzüm görünmesin yüzünde bir halt yok popon açıyor dekolte frikik veriyor
Görünmek istemezler
Sebep
İnsanlar fotoyu çalıyor galiba