İnternette fiyatlar 400tl daha ucuz nerdeyse alsam problem cıkar mı?
Bir de aldıktan sonra sigorta yaptırmak istiyorum onu nasıl yaptırabilirim
Bir de aldıktan sonra sigorta yaptırmak istiyorum onu nasıl yaptırabilirim
güvenilir bir site bulduğunda alabilirsin ben bütün telefonlarım internetten aldım hiçbir sorun çıkmadı. kliksa teknosa hepsiburada gold güvenilir siteler hepsinden aldık biliyorum :) ama dikkat etmen gereken nokta ithalatçı firma garantisi değil markanın kendi garantisi olmalı çünkü ithalatçı firma olduğunda telefonda arıza çıktığında servise gönderemiyorsun aldığın ithalatçı hala ortadaysa o servis görevi üstleniyor o da ortada kim öyle kim kala sen 150 lira fazla ver garantisi firmaya ait olanı al :)
Aldığın sitelere bağlı heryerden alma. Sonrasinda bir hak talep edebilecegin yerlerden alışveriş yap. Sonra kargodan armut muz çıkar
hıyar cıkmasından iidir ::)))
O 300-500 lira daha ucuz olan cihazlar paralel ithalat. Yani firmanın resmi servisleri ilgilenmez o cihazla. Getirten firmaların servisi yapar tamir ya da değişim işlemlerini. Benim bir önceki telefonum öyleydi. Sigorta yaptıramazsın sanırım. Ama her siteden almanı da tavsiye etmem. Güvenilir belli başlı olanlarını tercih et.
Güvenilir sitelerden alırsan sorun olmaz. Sigorta içinde Teknosadan alıcaksan sana ek sigorta istiyor musun diye soruyor
teknosa avea falan sattıkları telefona sigorta yapıyorlar sadece, dısardan alınan telefona sigorta yapıyorlar mı onu merak ediyorum
Cevap
11Cevap
neredeyse tüm telefonlarımı net üzerinden aldım.
1. Çok bilinmeyen sitelerden sırf ucuz diye almamak gerek.
2. Bazen ilan altında replika falan yazar ama diyeyim sahte telefon pahalı modelin dış görünüş olarak taklidi demek, hemen kaç.
3. Telefon kafadan hasarlı falan gelirse sıkıntı olabilir.
4. Hepsiburada veya n11 başarılı, en azından muhattap bulabiliyorsun. gittigidiyor gibi bir sitede alışverişten önce satıcıya bir mesaj gönderip, cevap süresine bakmakta fayda var.
Genelde bir sıkıntı çıkmaz. Güvenilirlik konusunda sikayetvar. com a bakabilirsin. Genelde aldığın şeyler garantili geliyor zaten, sigorta olayını bilmiyorum.
İnternetten telefon almaya kalkma sakın senin o 400-500 ucuza dediklerinden yani, onlra hep kacak işe yramayan telefonlar, adam akıllı Sitelerden al onlardada normal fiyatında veririler yani hic düşünme
Ya sacmalamayin... gidin bir telciden bakarak deneyerek alin...
Benim arkadaş almıştı Iphone beklerken kalıp sabun çıkmıştı :D:D:D
Problem çıkacağını sanmam fakat sigorta işini bilemiyorum bizim aile hep internetten alışveriş yapıyor :D
ben gittigidiyordan aldım gaziantepden geldi ama bir sorun çıkarsa napalım zaten 333 tldi :D
dikkat et siteye güvennemn lazım yoksa salatalık falan çıkıyo benden söylemesi :)))))))
oyuncak telefon gönderirler sakın girme o işlere.. elden al en iyisi
hiç almadım almam da. güven olmaz.
Hangi siteden almayı düşünüyorsun?
İstanbul bilişim olabilir mesela
asla güvenemezsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar