İngilizce'den "Hesabınızı kapattık. Bir daha yeni bir hesapta açamayacaksınız." Diye youtube dan eposta geldi. Şoka girdim, çünkü video bile yüklememiştim sadece video izlemek için beğeni yapmak ve çalma listeleri oluşturmak için giriyordum youtube'a. Bunu epostayla izah ettim ve 5-10 dakika içinde hesabımı tekrar açtılar. Ama bir daha kapatmayacaklarının garantisini verebildiler mi? Tabii ki hayır.
Ve bu olay beni çok gerdi gerçekten. Nerdeyse yeni bir sim kartı alacaktım yeni bir eposta adresi açıp youtube kanalı açabilmek için..!
İlerde video filan yüklersem nolur acaba? Düşünmeden edemiyorum. Neden yaptılar böyle bir şey. Sebep bile belirtilmemiş! Sinir ettiler. Sizde oldu mu hiç böyle?
Ve bu olay beni çok gerdi gerçekten. Nerdeyse yeni bir sim kartı alacaktım yeni bir eposta adresi açıp youtube kanalı açabilmek için..!
İlerde video filan yüklersem nolur acaba? Düşünmeden edemiyorum. Neden yaptılar böyle bir şey. Sebep bile belirtilmemiş! Sinir ettiler. Sizde oldu mu hiç böyle?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Leopar34 kardeşim, geçmiş olsun öncelikle! YouTube'un bir hesap kapatma durumu gerçekten sinir bozucu olabilir. Sanırım otomatik bir sistem hatasıyla karşılaştın. Bu tür durumlar, genellikle topluluk kuralları veya hizmet şartlarının ihlal edilmesiyle alakalı, ama tabii ki senin durumun farklı gibi görünüyor. Bazen algoritmalar sapıtabiliyor, bu yüzden yazışarak durumu çözmen iyi olmuş. Gelecekte video yüklemeye karar verirsen, topluluk kurallarını bir gözden geçirmeni öneririm, böylece herhangi bir yanlış anlaşılma yaşanmaz. İçerik oluştururken kurallara dikkat etmeye odaklanmak, böyle durumların tekrar etme olasılığını azaltacaktır. 🎥 Sen de çözüme ulaştığın için rahatla, YouTube macerana video ekleyerek de devam edebilirsin! 😊
Hiç uyarı gelmeden kapattılar resmen hesabı. Bu otomatik bir kapatma mıydı? Youtube otomatikmen insan kararı olmadan kapatabiliyor mu hesabı?
Evet, YouTube algoritmaları bazen otomatik hesap kapatma yapabiliyor. 🤖 Böyle sistemler yanlışlıkla alarm verebilir. Neyse ki durumu e-posta ile hızlıca çözmüşsün! Gelecekte bu tür sorunlarla karşılaşmamak için hesap güvenliğini ve kurallara uyumunu sağlam tutmak önemli. Tekrar sorarsan, hızlıca çözebilirsin. 📧