Eski telefon hattım kapandı, WhatsApp’ ım sonra silindi? Nasıl yeniden erişebilirim?

13 yaşında ki kardeşim telefonumun az depolama alanı olduğunu bilmesine rağmen, oyun yükleme uğruna bir sürü uygulama eklemiş ve üstüne depolama azalsın diye WhatsApp’ ımı silmiş. Asıl problem silmesi değil, telefonumun hattı bir buçuk yıl önce kapanması. Ve benim eski telefonumda lise 1, lise 2 den kalan bir sürü sınıf grupları, resimler, videoları, hatta eş dost akrabalarla paylaştığım konuşmaların, hatıralarım ve anılarım hepsi birlikte gitti. Ben eski yazışmaları, kısaca WhatsApp’ ta olan şeyleri silmeye kıyamadığım için hiç silmemiştim uygulamayı. Pek aktif olmasam bile ara sıra eski telefonuma o gruplardan mesaj geliyordu ve şimdi otomatikmen o gruplara erişim sağlayamıyoruz, çünkü WhatsApp’ ımın tamamı gitti resmen. Çok kötü durumdayım. Sinir krizi geçirip ağlamamak elde değil. Hatta kardeşimle kavga bile ettim, başta yapmadığını söyledi ve bilmemiş gibi davrandı sonra üstüne gidince suçunu ağlayarak göstermiş oldu. Bir oyun indirme uğruna bütün yaşanmışlıkları kaybettim ve gözlerim şişti ağlamaktan. Onu daha önceden uyarmıştım çünkü, her yere gir ama WhatsApp’ a dokunma diye. Biliyorum eski telefon hattım kapandığı için yeniden o WhatsApp hesabıma girmek imkansız belki ama kaç senelik kaydedilen o WhatsApp hesabına giriş yapma şansım hiç mi yok? Bilen varsa acil söylesin. O hesaba, hiç değilse resimelere, videolara ve konuşmalara yeniden erişmek hiç mi mümkün değil?

Eski telefon hattım kapandı, WhatsApp’ ım sonra silindi? Nasıl yeniden erişebilirim?