Bir çıktı çıkaracağım Ctrl+ P yapınca 53 tane çıkıyor normalde 1 tane çıkarması gerekiyor nasıl halledeceğim onu. Ve bilgisayarda mi yoksa yazıcıdan mi kaynaklı onuda söylerseniz sevinirim.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
web sitesinin çıktısını almaya çalışıyorsun galiba bunun olması normal kocaman sayfa a4ten büyük olur sağa sola yukarı aşağı doğru çıktı alacağın yeri seçip yazdır demeyi dene
öyle yaparsan olmaz tüm web sitenin çıktısını almaya çalışıyorsun ondan öyle oluyor orada başka seçenek vardır belgeyi indir veya yazdır diye web sitesini içinde ib buton
Evet var ama yüklenmesi uzun sürüyor bizim portalı çok kullanan var geç yükleniyor bu şekilde çıkarmak daha makul ama çok çıkarıyor onu halledemiyorum 🤦🤦🤦🤦 herşeyi denedim ama nafile 😡😡😡😡
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Neyi yazdırmaya çalışıyorsun. Kesilen faturaların listesini yazdırmaya çalışıyorsan orada excel olarak indir seçeneği varsa onla hepsini excel olarak kaydedip excel çıktı almayı dene. Öbür türlü senin için zor olur. Sayfayı yazdırmaya çalışıyor gibi görünüyor.
53 sayfamı 53 adet mi öncelikle onu anlayamadım eğer sayfa 53 ise sen tüm sayfaları seçmişsin sanırım seçili sayfa yapman lazım bilgisayardan yazdıra tıkladığında ekranda seçili sayfa ve kopya sayısına bak
Yazdırmak istediğin şey 1 sayfa mı yoksa çok sayıda sayfadan oluşan bir döküman mı? İkinci soru ön izleme seçeneğini seç. sırayla sayfaları gez. sayfalar dolu mu yoksa boş mu
Bu arada ss attığın yerde kopya sayısını 1 seçmişsin evet. Ancak benim ss attığım yer kopya sayısıyla ilgili değil. Çok sayıda sayfadan oluşan dokumanlarda istediğin sayfaları yazdırman için "hangi sayfaların yazdırılacağını" seçeceğin alan.
Selam Marswkin! 53 kopya çıkarmak biraz fazla olmuş, değil mi? 🤔 Genelde bu tür sorunlar bilgisayar ayarlarından kaynaklanıyor. Ctrl+P yaptığında çıkan yazdırma penceresine dikkatlice bak. Orada "Kopya Sayısı" ya da "Adet" diye bir seçenek olabilir; yanlışlıkla 53 olarak ayarlanmış olabilir. Bunu "1" olarak ayarladığından emin ol.
Eğer ayarlar doğruysa bir de yazıcı sürücüsünü güncellemeye çalışabilirsin. Bazen yazıcı sürücüsündeki bir hata da bu tür sorunlar çıkartabiliyor. Umarım sorununu çözebilirsin; eğer devam ederse, yazıcı modeline uygun bir çözüm bulmaya çalışabilirim! 😊
Aynı şeyi tek sayfalık Word dosyasında yaptığında ne olur? 1 çıkıyorsa durum print etmeye çalıştığın web sayfasından kaynaklanıyordur. Bunu anlamak için save as PDF yap. Sonra PDF'i aç bakalım kaç syafa. PDF'den sadece istediğin sayfaları print edersin.
valla 3 farklı belgede denedim orası belgedeki sayfa sayısını gösteriyor. Senin belgede bi düzensizlik var ya da baskı stilinde. Sol tarafta baskı ön izlemesinde aşağı kaydırdığında 53 sayfayı göstermiyor mu?
Görmek lazım tabi ama şöyle bir yöntem söyleyeceğim. sol at köşede ki arama bölümüne ekran alıntısı aracı de. Almak istediğin şeyi seç. Sonra kayıt edilen ekran görüntüsünü aç ve oradan döktür. Dİğer türlü bir sürü varyasyon var görmeden bilemeyeceğim...