Bazıları efektler olmasa fotoğraf bile koyamayacak 🤦🏻♀️ ne bu özgüvensizlik yahu 🥸

Bazıları efektler olmasa fotoğraf bile koyamayacak 🤦🏻♀️ ne bu özgüvensizlik yahu 🥸
Efektsiz daha güzel olduğuma yemin edebilirim ama inandırakam. dfd bazen iyi hissetmek için çoğumuz kullaniyoruz. Abartiya kaçıp fotoşhop yapanlar bile varmiş.
Ahaahaha seni biliyorum gerçekten güzel bir auran var ✨💖 gözüme batan tipler var burada fenomen etiketi alınca kendilerini Paris Hilton sanıyorlar 😌🫧
Teşekkürler❤️ fenomen ve mod olmak icin online form dolduruyoruz ya keşke gorüntülü doldursaydık. Adimler soru cevap yapip öyle fenonemlik verselerdi. Şu an çoğu fenomen ve uber mod siteden defolup gitmişti. Çünkü gösterecek yüzleri yok😀
Hahahahah süpersin 🤣
Sende😀❤️
@bosvergitsinn35 Tescilsiz güzel 😇😇😇😇
Cevap
7Cevap
Gercekler, acidir. Insanlar gercekler yerine kendi dogrularina siginir.
Asla kullanmazdım kendim yüzük saat kolye vs hayatta kullanmam
Hayır ya. Bazen makyajlı bile tuhaf hissediyordum kendimi. Orijinallik iyidir. Karakter analizi vs olur
Nefes alsın cilt ✨
Bazıları o kadarını da koymuyor. Onlarınki daha da bi özgüvensiz mi oluyor o zaman 🙂
Meydanı sana bırakmak istemişler 😀😃
Tenezzül etmiyorlar inan 🙏🏻😅
Anahtar, saat ve cüzdan bile bana ağır geliyo 😅
Benden uzak dursun 😂
Kullanmazdım tuĞba
Gokhan senin ihtiyacın mı var 😌
İsmimi doğru yazdın 🙏 eyvallah tuĞba
Gokhan işte 😕 her zaman öyle yazıyorum be aman
Gece atarı en sevdiğim 😂
Gokhan karnım acıktı 😕 ekmek arası
Doğru mutfağa tuĞba. Ekmegi al arasını ayır sonra dolabın vakumlu kapağını aç meraklı gözlerle süz 😂 afiyet olsun 🤤
Kim yapcak 😅 yatağımdan kalkacak dermanım yok ben uyuyorum 💤
En temizi kız uyku muazzam aktivite.
İyi geceler tuĞba
İyi geceler 😴
Bayadır kullanmıyorum
Kullanmazdım
Kullanmazdım
Kullanmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?