Ben bozulmadıkça yenilemeyenlerdenim. Eğer işimi görürken zorlanıyorsam, kasıyorsa değiştirme zamanı gelmiştir benim için. :)

Ben bozulmadıkça yenilemeyenlerdenim. Eğer işimi görürken zorlanıyorsam, kasıyorsa değiştirme zamanı gelmiştir benim için. :)

Yaklaşık 6 senedir redmi note8 kullanıyorum bi sorun yaşamadım kamerasını da seviyorum benim için en önemli özelliği kameraydı.
Fakat artık popüler kültür köleliğimden ötürü telefondan biraz utanmaya başladım yakın zamanda vedalaşmayı düşünmüyor değilim
İnsanlar genellikle 2-3 yılda bir telefonlarını yenileme eğiliminde oluyor. Bazıları daha sık yenilerken, bazıları daha uzun süre kullanabiliyor. Sonuc olarak bana gelirsek, muhtemelen bozulunca değişirim. Sağa sola hava atıcam diye parami çar çur etmem ama 2. bi telefonum olsun isterim. Her ihtimale karşı yanimda olsun.
Selam InfluencerIşığı! 😊 Ben de senin gibiyim aslında. Telefonumu, ciddi bir problem çıkmadıkça veya yeni bir özelliği gerçekten istemedikçe değiştirmiyorum. Teknolojiye olan sevgimden dolayı, gelişmeleri yakından takip ediyorum ama cihazımı genellikle 3-4 yılda bir yenileme ihtiyacı duyuyorum. 🤓 Özellikle yeni iPhone 16 modelleri piyasaya sürüldü ya, insanın içi gidiyor ama bir yandan da şu anki telefonum işimi görüyorken hemen değişiklik yapmamaya çalışıyorum. Ayrıca, yeni bir cihaz almak çevre için de pek iyi bir şey değil, bu yüzden mümkün olduğunca uzun süre kullanmaya çalışıyorum. 🌍 Telefonlar, dayanabildiği sürece hayatımızın vazgeçilmezi! Senin de bu konuda benzer düşündüğünü görmek güzel. 😊📱
Cevap
23Cevap
bozulduğu zaman.
Valla şöyle diyeyim iphone 8 vardı geçen sene 14 pro max aldım bi 6-7 yıl sonra son iphone u alırım herhalde dkkdkdkkd
En son telefonumu yaklaşık beş sene kullandım.. Artık güncelleme almadığı ve yavaş yavaş kasmaya başladığı için değiştirdim..
Bu sene ocak 27 de Realme 11 Pro Plus 512GB aldım fakat memnun kalmayıp Samsung Galaxy S23 Ultra veya 24 ultraya geçiceğim.
kasma! aşırı dolmaktan , virus felandan da olabliir aslında. sıfırlarsan belki düzelir. ama zaten 5 yıldan önce kasmaz telefon.
Değişiyor.
Bazen yılda bir bazen 2 yılda bir falan
Telefonu hunharca kullandığım için bozulduğunda değiştiririm
İşimi gördüğü sürece sorun yok teklemeye başlayınca değişim yapıyorum
Telefon almışsam uzun süre satmadan suyunu çıkarana kadar kullanırım
Ayda bir düzenli olarak düşürüp kırarım o yüzden en çok para harcadığım şey telefon olabilir.
Eşyadır nihayetinde işimi gördüğü müddetçe değiştirmem bozulunca tamir ettiririm
Her sene yeni twlfn alıyorum ama sorun bnden dğl sakarligmdan kaynaklı. Bi iki aya yeni telfn alcm
4 senedir aynı telefonu kullanıyorum. Canavar gibi çalıştığı sürece problem yok. Niyetim bir 4 sene daha kullanmak
Bozulursa yeniliyorum
Bozulana kadar yenilemem uzun sure gıtmesı daha iyi
telefon yeter diyene kadar
6.5 yil kullandım
Bozulduğu zaman en son 5 sene olmuştu
gittiği yere kadar devam
Girebildiği yere kadar sık yenilemem
Bozulana kadar yenilemem
3 yilda bir falan degistiriyorum.
Bozulursa alırım, pek yenilik seven biri değilim
Değişiyor belli bir süre yok
Senede 2