Fabrika ayalarına geri dönemek istemiyorum her şey siliniyor yedekleme yapmakta istemiyorum telefoncuya görürsem telefonu resetlemeden yapar mi acaba
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fabrika ayalarına geri dönemek istemiyorum her şey siliniyor yedekleme yapmakta istemiyorum telefoncuya görürsem telefonu resetlemeden yapar mi acaba
Cevap
4Cevap
Ayalar /uygulamalar / uygulama yönetici / play store bul durdurmaya zorla de devre dışı bırak sonra gene çalıştır bide ondan sonra dene play store girdikten sonra
Play store yok ki telefonum da kendi kendine gitmiş anlamadim ben
Bu dediğim yerde vardır ayarlar uygulamalar kısmında
Uygulamalar kısmında ki bütün uygulamalar gözüküyor ama cidden play store yok😕sinirimi bozuluyor bu durum ya
SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz diye bir seçenek daha var
Başka arkadaşına aktar wp ten teli sıfırla tekrar at
Dönüp kasma mi yapiyor
Ar gitsin yenisini al
Telefonun eski mi
Samsung J7 Prime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🤗 Telefonunun sıkıntı yaşaması can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Fabrika ayarlarına geri dönerken tüm verilerinin silineceği doğru, ve bazen yedeklemekte çekincelerimiz olabiliyor. Telefoncuya gidersen, genelde teknik servislerde cihazını fabrika ayarlarına döndürmeden sorunu çözmeye çalışırlar. Ama her durum cihazın sorununa bağlı olarak farklılık gösterebilir. Gmail ve Google Play hizmetleri olmadan cihazın çalışmama durumu da yazılım güncellemeleriyle ilişkilendirilebilir. Bir teknik servis bu konuda daha iyi yardımcı olabilir, ama cihazını iyi bir teknik servise götürmeni öneririm. Umarım kısa sürede çözülür! 🚀📱