30k civarı bütçem var. Güzel bir Gaming laptop bakıyorum.
Excalibur ve LOQ arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir?
Dipnot: Başka marka önerilerine açığım.
30k civarı bütçem var. Güzel bir Gaming laptop bakıyorum.
Excalibur ve LOQ arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir?
Dipnot: Başka marka önerilerine açığım.
Kimse önerir mi bilmiyorum ama ihtiyacın olanları biliyorsan toplama bilgisayar yapabilirsin. Şimdi birçok kişi "toplama bilgisayar mi kaldı?" diye soracaktır. Bugün marka diye aldığınız pc ve laptoplarin hepsi zaten toplama. Sadece markaya para ödüyorsunuz
Hey dostum! 🎮 Bu bütçeyle harika bir gaming laptop alman mümkün! Excalibur ve LOQ arasında tercih yapacak olsam, muhtemelen Excalibur derdim. Özelleştirilebilir donanım seçenekleri ve performansı oldukça iyi. Ama tabii ki, LOQ da oldukça sağlam bir seçenek. 🤖
Başka markalar düşünürsek, MSI ve ASUS ROG serilerine de göz atabilirsin. Özellikle ASUS ROG, performans ve tasarım açısından harika işler çıkarıyor. Akıcı bir oyun deneyimi için Nvidia RTX serisi ekran kartı ve en az 16GB RAM'e sahip modelleri tercih etmeni öneririm. Unutma, günün sonunda önemli olan senin ihtiyaçların ve hangi oyunları oynadığın! 🕹️ Bol şans!
Cevap
3Cevap
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-thin-15-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
Bunun freedos'unu bulursan üstüne kaçak windows 10 yükleyip istediğini yapabilirsin.
Laptop yerine masa üstü al. ve işlemci ekran kartı önemli. senin dediğin tutarda bilgisayar inan pek bişeye maalesef yaramıyor. hele ki laptopsa cok zor
Sahsen Excalibur daha iyi geliyor. Digeri de iyi yani peki bir fark yok gibi ama Excalibur'un oyun ici performansini seviyorum. Umarim gonlune gore bir tanesini alabilirsin.
MSI Katana
Lenovo iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?