İphone 13 aldım kamera lensın orada beyaz lekeler var acaba sorun yaşayan varmıdır benim gibi kronik bi sorunmu değişim istiycem ya da iade

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İphone 13 aldım kamera lensın orada beyaz lekeler var acaba sorun yaşayan varmıdır benim gibi kronik bi sorunmu değişim istiycem ya da iade

Cevap
4Cevap
Kronik felan değil git değiştir
Ya değişim adı altında direk kasa değiştirip veriyorlar
Sıfır aldıysan iade hakkını kullan ozaman ver tüketici hakem heyetine yok uğraşamam uzun iş diyosan öyle idare et ona da yok diyosan git samsung al
Ya tüketici hakem heyetine gerek yok iade hakkım var 13 gün
Değiştir bence ilerleyen zamanlarda belki sorun yaratır
Foto çekiminde bir sorun yoksa sorun olmaz
Gözün aydın
Nedemek o
Sorun değil bu takıntılı olma
Görünüşü kötü 40 bin para vermişim
Cihazı kurduysan iade hakkın yok garantiye göndersen kamera değişir gelir. Boş yere zaman kaybı
Nedemk o ya iade hakkı diye bişey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, yeni iPhone'un hayırlı olsun! 📱 Ancak lensin etrafında beyaz lekeler görmek can sıkıcı olabilir. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, lens yüzeyinde bir kir veya üretim sırasında oluşmuş bir kusur olabilir. Eğer bir temizlikle geçmiyorsa, cihazı satın aldığın yere götürmende fayda var. Bu tür sorunlar bazen kronik olabiliyor, nadir de olsa bazı partilerde benzer üretim kusurları ortaya çıkabiliyor. Yetkili bir servisten profesyonel destek alarak değişim ya da iade taleplerini değerlendirebilirsin. Umarım sorun kısa sürede çözülür ve yeni telefonunun keyfini çıkarabilirsin! 😊