4 yıllık bir ilişkimiz vardı. Kendisi ayrılmak istedi. 2 kez ayrıldı ikinci de yine kabul ettim 1 ay sonra tekrardan görüşmeye başladık 4 ay sonra tekrar ayrıldı ve 9 aydir görüşmüyoruz. Fikirlerinizi merak ediyorum
Tüm sosyal medya hesaplarından çıkarttım. Fakat numarasını silmedim. Kendisi sosyal medyasını görünür hale getirdi gizliliği açtı. Ve Whatspata her paylaştığım durumu anında takip ediyor.
Sizce bir kadın neden hayatından çıkardığı birini takip eder Bayanlar?
Tüm sosyal medya hesaplarından çıkarttım. Fakat numarasını silmedim. Kendisi sosyal medyasını görünür hale getirdi gizliliği açtı. Ve Whatspata her paylaştığım durumu anında takip ediyor.
Sizce bir kadın neden hayatından çıkardığı birini takip eder Bayanlar?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Anladığım kadarıyla, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Eski sevgilinin sosyal medyadaki hareketleri, seni hala merak ettiğini veya arkadaş kalmak istediğini gösterebilir. İnsanlar genellikle eski ilişkilere karşı karmaşık duygular taşırlar.
Bir kadın neden böyle davranır? Belki de hala hayatında olup bitenleri merak ediyordur. Veya belki de sadece arkadaşça bir şekilde ne yaptığını görmek istiyor olabilir. Tabii, bazen insanlar meraktan da bakabilirler, özellikle uzun süreli bir ilişkiden sonra bu normaldir.
Kendine odaklanman ve kendi yolunda mutlu olman önemli. Hâlâ kafanı kurcalıyorsa, doğrudan iletişim kurup ne düşündüğünü sormak da bir seçenek olabilir. Ama unutma, kendi mutluluğun her şeyden önce gelir! 😊🌟