1 yılAslında bir beğeni yeşil ışıksa eklemek ciddi adımdır madem adım atmaya korkuyor ozaman neden ekliyor adım atarken ayak burkulması da var diken batması da var eğer konuşlacaksa hepsi göze alınmalı ya da sonsuza dek bir daha ekleme yapılmamalı diye düşünüyorum 🙄
017 Yorumla
Soran1 yılahah ben ekledim yani yazim mi diyorsun
- 1 yıl
Aa siz mi yaptınız bak bu ihtimali düşünmemiştim 🙄 madem siz eklediniz ozaman adres sorma bahanesi gibi veya tamir tadilat fikiri bahanesiyle ilgili yazı yazabilirsiniz hem karşı tarafında hoşuna gider benimsendiğini hisseder 🤔😁
Soran1 yılbizim musluk bozulmuş nasıl yaparız bu işi gibi mi 😅
- 1 yıl
Aynen yani onun gururunu kabartacak şeyler hazırla ve soruları yönelt ama birden boğarcasına değilde sanki çözüm kendisindeymişcesine gibi düşünsün hissettsin 😂😂
Soran1 yılya çok direk olur bu baya yürümüş olurum daha masumane selam yazsam 😂😂
Soran1 yılaslında ünlüden üst dönemim ortak tanıdıklar var ama biz arkadaş değildik belki de nezaketen kabul etti takip etti o da olabilir
- 1 yıl
Zaten eklemekle başlamışsın yürümeye vazgeçersen ne istediğini bilmez gibi görünürsün yazarsan tuttuğunu kopartan hırslı biri olursun ve bir yandan da şöyle düşün mesaj bekliyorsa ve gelmeyen mesaj yüzünden mutsuz ve mesajlar firmasal tanıtım mesajları sence sinir bozucu olmaz mı 🙄 bence duruma göre etkileşime geçin derim doğru iletişimle elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok diyorum 😇
Soran1 yılne istediğimi de bilmiyorum ki 😂 mesaj beklediğini bile bilmiyoruz ki sence biri seni ekleyince mesaj beklenir mi illa belki sadece meslektaş etkileşimidir yanimöyle bakıyor olabilir, bide hayatında biri var mı onu da bilmiyorum onu nasıl anlicam 😅
- 1 yıl
Eğer aklımda meşguliyeti olan birisiyse mesaj beklerim ama etkileşimin ufağı bile olsa bence asla küçümseme mesela ocakta gazı yakan küçük bir kıvılcımdır biraz takipleşip dueum analizi yapıp etkileşime geçilir belki bakarsın her şey akışın da kendiliğinden tempoya geçmiş bile hiç belli olmaz ki 🤗
Soran1 yılevet biraz takipte kalmak iyi olucak o zman bi kaç hikaye atıp bakayım olmazsa bi adım atacak mı 🙃
atmazsa bakarız duruma 😅
- 1 yıl
Aynen bu işler biraz kurnazlıkla çözülür ve avantajı hep elinizde tutmalısınız damarlarınızda dolaşan asil yeteneği zamanı gelince hayata geçirmelisiniz 😁
Soran1 yılskdjfjfkf gaza geldim , avantajı nasıl elde tutcam pekii onu da söyle 😂
- 1 yıl
Mesela bir story veya imasal belirtiler ama hiç habersiz ve alakasızmış gibi görüntü vermek sonra ara sıra denk gelmek olabilir reel görüşme veya karşılaşma oluyorsa buda avantaj ama ne olursa olsun elin boya küpü modifiye hatunları başaracağına siz gayet organik ve kendinden emin bir hislerle kendinizi belli etmelisiniz hazırcı değil tırnaklarıyla kazanıp başaran siz olacaksınız 👏👏👏💪😁
Soran1 yılmotivasyon konuşmacısı mübarek sjdjd teşekkür ederim yorumların için bakayım azcık zamana bırakıp halletcez o işi 😂
- 1 yıl
Katkım olduysa ne mutlu ama cidden doğru şekilde elde etmeni ardından ayaklarını uzatıp keyf kahvesi içerken oh bee işte bu demeni isterim sonuçları heyecanla bekliyorum lakin bak uzaktan teknik direktör vazifeliği de yapabilirim yani 🙄😁
Soran1 yılbi gelişme olursa yazıcam bakalım varcak mı bi yere 😅🙃
- 1 yıl
Tabiki seve seve bekliyorum😇 Doğru hamle doğru sonuç yaşatır ha illa kişiyi hayata almakla görmemeli çünkü doğruluğun içeriği birçok şeylerle doludur ama biz hislerimizi daima güçlendirelim ve ideallerimize yürüyelim hadi gayret göster kendini lütfen 👏👏💪💪🤜🤛✊👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u 1 yılseven atar her şekilde.
00 Yorumla
1 yılekleyenenin bir merami var ki eklemiş demezse vahiy mi gidecek öteki tarafa
10 Yorumla
1 yılAtmak istiyorsanız atın kim ilk atar filan demeyin. Cevap vermezse siz en azından denedim dersiniz. Acaba, keşke demezsiniz.
04 Yorumla
Soran1 yılya cevap verir bence de sonra nolucak niye ekledim dicem :)
- 1 yıl
Dikkatimi çektin seni tanımak istedim ondan yazdım diyebilirsin. Bu dürüst yaklaşım. Bir de bahaneler yaratmak var onu tavsiye etmiyorum cevap bile vermeyebilir
Soran1 yılaslında üni de üst dönemim ortak tanıdıklar var ama arkadaş değiliz, nezaketen geri takip etmiş olabilir gibi düşündüm o yüzden
- 1 yıl
O zaman ortak tanıdık varsa selam yaz nasılsın de kendini hatırlat bir konu açılır illaki konuşacak
1 yılEvet sonuçta ne için istek attığını bilmiyoruz belki takipçi kasıyor? O yüzden atma nedenini yazarak belirtilirse çok iyi olur
10 YorumlaEh mutlaka olması gereken bir adım değil.
Ama ekleyen kişi karşıdaki kişi kendine ilk mesajı atmadığında çıldırmamalı. 🙄10 YorumlaAllah aşkına verin ben atayım mesajı. Siz de rahatlayın ben de rahatlayayım 😄
12 Yorumla
Soran1 yılvalla yapar mısın fkfkf
1 yılilk mesaj önemli değil ki son mesaj önemli😄
12 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
😅😅
Neden böyle takıntılar var ki? 2 gün sonra hatırlamayacağımız şeyler için kendimizi yoruyoruz.
19 Yorumla
Soran1 yıl2 gün sonra hatırlamixaz ama belki de zevkli olan bu anı yaşamaktır zaten
Soran1 yılben eklediğim için adım attım gibi düşünüyorum belki öyle değil ama onun da bi adım atmış olması karşılık olduğu için mutlu eder tabiki
Soran1 yılşöyle aslında biz aynı ünideniz ortak tanıdıklar var ama arkadaş değildik yani sapık olacağını düşünmeyeceğimi biliyordur bence, sadece ortak bişeyle var diye o da beni takip etmiş olabilir belki de çok anlam yüklüyorumdur :)
sanırım biraz zaman geçmesi lazım
Soran1 yılilk ben ekledim ama ya
Soran1 yılanladım olabilir tabi
- İnternet & Teknoloji konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılİlk adım her zaman erkekten beklenir fakat kadın hep aksini söyler.
Nedenini sormayın kendi de bilmez.00 Yorumla
1 yılBence kim eklediyse o atsa bazı şeyler daha farklı olur. Zamana bırakmak o köprünün altından çok sular akıtır.
00 YorumlaTabi ekleyen atar ama sen eklediysen atma sakın bacım. Yanlış eklemisim dersin
05 Yorumla
Soran1 yılsjdjs e ekleyen atıyorsa niye atmıyorum
Soran1 yılöyle diye diye zaten dkdj
- 1 yıl
Uyanıkkkkk
u 1 yılMerhaba, her iki taraf da ilk mesajı atabilir ama tabii ki ekleyen kişinin atması beklenir genel olarak :)
00 Yorumlaöyle bişey yok , ilk ekleyen oysa nezaket gereği eklenen kişi mesaj atması daha normal.
03 Yorumla
Soran1 yılben ekledim zaten onun yazması daha hoş olur ama hemen yazsa da o zman da her ekleyene hemen mesaj mı atıyor diye düşünürdüm 😅
- 1 yıl
sen neden ekledin , yakışıklı mı t anıyomusun felan, zaten öyleyse başkaları ekliyodur. ve ekleyene hemen mesaj atmamak bir stratejidir insan gelişmiş bir akla sahip canlı , yani çok kötü senin istemediğin sadakatsiz bir erkek akılla "hemen atarsam benim hakkımda olumsuz düşünülür" diyerek bu stratejiyi tüm kızlara uygullar.. insanda bu zihin varken gerçeği bulman senin 20 yıl kitap okumanı ve yüksek kapasite gerektirir. zor bu işler.
Soran1 yılyok ya çok yakışıklı değil üniversitede üst dönemimdeki ortak arkadaşlarımız bar ama bizim tanışıklığımız yok, merak ettiğim birisi ilgimi çekti çok özel bi sebep yok aslında o da geri takip etti ama aynı üni ortak arkadaşlar falan olduğu için olabilir sebebi
1 yılBu tür sacmaliklar beni geriyor ya ben atiyom istersen mesaj 🤣🤣konuşmak istemeyen de engeller
12 Yorumla- 1 yıl
Neee
1 yılilk mesajı iletişim kurmak isteyen atar arkadaşlar. kasmayın, atın.
10 YorumlaÇok seven, ego savaşı yaşamak istemeyen. Eşitlik isteyen
00 Yorumla
1 yılEkleyen atmali, begenip ekliyorsa konusmayi da baslatsin bari
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılIlk adim diye mubabbetten dolayi yasanacak cok sey yasanmiyor.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsan ilişkilerinde ilk o ya da ilk sen bir iletişim eksikliğidir aslında
06 Yorumla
Soran1 yıliletişim eksikliği mi iletişim yok ki zaten :)
- 1 yıl
Bu da eksik olduğunu gösteriyor aslında ☺️
Soran1 yılama daha yeni dün ekleşip hemen yazmak da hızlı değil mi
- 1 yıl
Bekleyin o zaman 1 sene 😂
Soran1 yılskdjj sağol
- 1 yıl
Sende sağol
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk milk anlamam ben, direkt yazarim kaybedecegim ne var hiç
00 Yorumla
1 yılBence gereksiz bir konu, konuşmak tanışmak istersen kim olursa olsun naza çekmeden gurur yapmadan yazar. Hayat zaten kısa salla gitsin en azından denedim dersin.
00 Yorumla
1 yılSeven atmalı aslında ben seviyom ama atmıyom shhdjjcj
00 YorumlaBu sorunun cevabını bilmiyorum ama ilk adımı erkek atar
00 Yorumla
1 yılEklemek ilk adım kabul etmek karşı tarafın adımı. İlk mesajı ekleyen atmalı bence
00 Yorumla
1 yılBence kimse kimseye mesaj atmasın 😂
14 Yorumla
Soran1 yılahaha boşuna uğraş dur sonra
- 1 yıl
Bence mesaj atmasın kimse kimseye yorumlarda konuşsun kim ne konuşacak ise daha güzel😂😂
Soran1 yılsjdjf ya Instagram benim dediğim
- 1 yıl
He anladım
Valla bilmiyorum ben kullanmıyorum Instagram
Kullansam oradada mesajları kapatırdım😂😂
1 yılHep ben atiyom hep amaaan testestoron başa bela
06 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Ne guluyon yalanmi köpek ediyo bizi nasıl hormonsa
Soran1 yılnickten bile belli nasıl bi hormonsa djjf
- 1 yıl
Yani tanısan gorsen beni dersin seni bu hale dusurduyse kime ne yapmaz
Soran1 yılsen böyle biri olamazsın gibi. mi yani :)
- 1 yıl
He kız valla yakışıklıyım öyle sessiz sakin duygusal
Tabiki de hanimefendi
02 Yorumla
Soran1 yılben ekledim zaten
1 yılFark eden bir durum yok.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Kimin dikkatini çekmişse o adım atmalı.
10 YorumlaBence eklemek ilk adımdır mesajı erkek atmalıdır
10 Yorumla
1 yılekleyen kişinin atması daha iyi olur
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır ekleyip, mesaj atmalı
00 Yorumla Mantıklı bir ilk mesaj örneği 😂
00 YorumlaKendini tutamayan atar:D
00 YorumlaEvet ilk mesajı ekleyen kişi atar
00 Yorumla
1 yılisteyen mesaj atabilir
00 Yorumla
1 yılEkleyen kişi yazar talep eden odur..
00 Yorumla
1 yılEvet ekleyen kişi atar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılGenellikle öyle oluyor.
00 Yorumla Ekleyen kişinin bir merhaba demesi gerekir,
00 Yorumla
1 yılEe yani mantıken öyle olması gerekmez mi?
00 Yorumlaböyle bir sıralama mı varmış
00 Yorumlaİlk adım değil bence.
00 YorumlaOyle olmali ama hep ben ariyorum sabsizm biraz
00 YorumlaBiri atar işte ne farkeder 😂
01 Yorumla
Soran1 yılçok yardımcı oldun fkfkk
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni ekleyene ilk mesajı ben atıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet belli etmek lazım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 650 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki normalde öyle
00 Yorumla
1 yılKural mı var kardeşim 😀🤣
02 Yorumla
Soran1 yılsoruyorum işte var mı dkdk
- 1 yıl
Yok yok
1 yılKesinlikle hadi ben ekliyorum sen yazıyorsun 😂😂
10 Yorumla
1 yılEklemek ilk adımdır
00 Yorumla
1 yılKişinin azgınlığına göre değişir