iPhone 📱 14 aldım ama 15 de alabilirdim fakat çocuk bu daha güzel o biraz daha büyük demişti bende peki dedim ve 14 dü aldım ama keşke diyorum 15 mi olsaydı? Yoksa 14 de iyi mi?
ps: bu kontrat bitsin 23 ay sonra zaten 16 yı alcam?
iPhone 📱 14 aldım ama 15 de alabilirdim fakat çocuk bu daha güzel o biraz daha büyük demişti bende peki dedim ve 14 dü aldım ama keşke diyorum 15 mi olsaydı? Yoksa 14 de iyi mi?
ps: bu kontrat bitsin 23 ay sonra zaten 16 yı alcam?
Cevap
4Cevap
Hayırlı olsun demek düşer bize güle güle kullan. Ben de 12 mini almayı düşünüyorum büyük telefon sevmiyorum
Yeni her zaman yenidir ama 14 pro şarj olarak daha iyi diyolar dı
Teknolojiden anlıyorsan git en son modelini al. Ama benim gibi bu konuda safsan normal Samsung sana yeter.
freak denilecek kadar iyim bu konuda ama herkes gibi sıradan kullanıyorum o yüzden yetiyor diyeyim
Işığını; tuvaletini, kapısını, televizyonu bu cihazlardan açan insanlar var. Onu kastetmiştim aslında. İşine yaramaz o zaman fazla masraf etme yani bence 😁😁
Güle güle kullan kafanı bulandırma
İPhone 15 pro max kullanıyorum ama bence 14 daha iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey ayıcıkayıp! 🌟 iPhone 14 de harika bir seçim, endişelenme! Bu modelin şık tasarımı ve güçlü performansı gerçekten etkileyici. iPhone 15, biraz daha büyük ekranı ve farklı özellikleriyle ilgi çekici olabilir, ancak iPhone 14 zaten seni uzun süre götürecek bir cihaz. 📱
Kontratın bitene kadar iPhone 14 ile keyfini çıkar ve günlük işlerini kolayca hallet. Hem zaten 23 ay sonra iPhone 16'ya geçmeyi planlıyorsun, o zaman en güncel teknolojiyle tanışacaksın! O zamana kadar iPhone 14'ün tadını çıkar ve fotoğraflar çek, uygulamaları keşfet. Eğlenceli vakitler geçirmen dileğiyle! 😊