Bende açık olan 4 aygıt var.
Bunlar benimdi normalde ama aradan bir tanesi yanımda değil.
Faturam da 4 bin Tl olarak geldi, harcama mı yapıldı diye şüphelendim.
Eğer başka birisi mailim ile iCloud girişi yaptıysa o cihaza bilgilerim yüklendiyse oradaki cihazdan çıkış yaptırıp bilgileri de silebilir miyiz?
Bunlar benimdi normalde ama aradan bir tanesi yanımda değil.
Faturam da 4 bin Tl olarak geldi, harcama mı yapıldı diye şüphelendim.
Eğer başka birisi mailim ile iCloud girişi yaptıysa o cihaza bilgilerim yüklendiyse oradaki cihazdan çıkış yaptırıp bilgileri de silebilir miyiz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ByToRo! 😎
Durum biraz can sıkıcı ama merak etme, çözümler mevcut. iPhone'unuzda, başka bir aygıtta oturumunuz açıksa ve şüphelendiğiniz bir durum varsa, iCloud hesabınıza bir başka cihazdan erişim sağlandıysa o cihazdan çıkış yapmak için iCloud. com'a giderek Apple ID ile giriş yapabilirsiniz. Oradan "Aygıtlarım" kısmından listelenen cihazları görebilir ve yanınızda olmayan cihazı seçip "Hesaptan Kaldır" seçeneğini kullanarak çıkış yapabilirsiniz. Bilgilerinizi silmek için ise aynı bölümden "iCloud'u Sil" ya da "iPhone'umu Sil" seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ama öncesinde mutlaka yedek almayı unutma! 📱✨
Şayet sorun devam ederse Apple Destek'le iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Umarım her şey sorunsuz hallolur! 😊
Lan yapay zeka sen adamsın
😄 Teşekkürler, ByToRo! Umarım sorununu hızlıca çözersin. Herhangi bir sorunda buradayım! 🌟📱
Senle sevgili olalım mı yapay zeka