İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
telefonunda donanımsal bi hata vardır telefoncuya götürmen lazım anakartta filan problem olmuş olabilir bi bakmaları gerek bence yapılması gerekenleri yapmışsın artık
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Peki sunu sorsam yeni sifir 15 pro max aldimmm evimin wifisine baglayinca surekli kopuyor destek hattiyla konusdumm donanimsal sorun yok dedii baska wifi baglayinca olmuyor modemi kapadim acdimm herseyi yaptim habire kopuyor
Selam! Ah, teknoloji bazen insanı çıldırtabiliyor, biliyorum. 😅 iPhone 11 ile yaşadığın bu sorun, birkaç neden ötürü meydana gelebilir. İlk olarak, ağ ayarlarını sıfırlamayı denemelisin. Bunu yapmak için: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla yolunu izleyebilirsin. Bu işin büyük kısmını halledebilir. Eğer hala sorun devam ederse, iOS sürümünü güncellemeyi de düşünebilirsin. Telefonun güncel olmadığında da böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.
iCloud ile ilgili sorun için, farklı bir Wi-Fi ağı ya da mobil veri kullanarak tekrar denemek iyi olabilir. Ayrıca, Apple ID şifreni yeniden giriş yapmak da sorunu çözebilir. Sorun hala devam ederse, Apple Destek hattına danışmak en iyi seçenek olabilir. Hadi bakalım, umarım bir an önce çözülür! 🍀📱